Gyors átfutású projektekből a legtöbbet hozza ki a Rapid Select szőnyegcsalád.

Korábban írtunk már a Shaw Contract szőnyegburkolat európai piacra lépéséről és az általa létrehozott design fenntartható és innovatív mivoltáról. Mostani cikkünkben bemutatjuk a gyártó specifikusan az európai piac számára kifejlesztett szőnyegburkolat családját a Rapid Selectet, annak stílusait és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokat. 

Shaw Contract Rapid Select kollekciója első európai gyártású szőnyegként négy stílusban érhető el, költséghatékony áron, és hatékony megoldás lehet a rövid átfutású projektek számára úgy, hogy nem kell vállalhatatlan kompromisszumokat hozni. A mai piaci igényeknek megfelelve a termék új szolgáltatási lehetőséggel, a gyorsszállítással is rendelkezik, így a termék bizonyos feltételek mellett akár 24 órán belül szállítható.

Andrew Jackson, a Shaw Contract EMEA marketing vezetője elmondta: „Azért vezettük be a Rapid Selectet, hogy megfeleljen az Európában működő kereskedelmi cégek igényeinek. Ügyfeleinkkel együttműködve tudjuk, hogy a piacon kereslet van egy funkcionális, de jól megtervezett termékre, költséghatékony áron. Azt is tudjuk, hogy a vállalkozók szoros projektidőkön dolgoznak, így új gyorsszállítási szolgáltatásunk is bevezetésre került ezen igény kielégítésére.”

A Shaw Contract kizárólagos magyarországi forgalmazója a floor by Blue. Pásthy Zsolt, a cég értékesítési vezetője szerint bármilyen belső térkialakításnál a padlóburkolat kritikus pont lehet a projekt általános sikerességében, és fontos, hogy a választott modulszőnyeg megfeleljen a végfelhasználói igényeknek és elvárásoknak.

"Az irodakiépítések során egyre többször fordul elő, hogy a padlóburkolatok kiszállítására nagyon rövid idő áll rendelkezésre. A Rapid Select rugalmasságot, praktikát és tartósságot biztosít, így a projektek költséghatékony, minőségi padlóburkolati megoldással a legmagasabb színvonalon teljesíthetők.”

A Rapid Select speciálisan kiválasztott tulajdonságokkal, stílusokkal és színekkel rendelkezik, amelyek megfelelnek a modern, funkcionális kereskedelmi igényeknek. Alkalmas nagy forgalmú területekre, ellenáll az erős terhelésnek kopás nélkül.

A forma, a szín és a stílus választéka

NookRoam

A Rapid Select négy stílusával és két formájával számtalan lehetőséget kínál az egyedi megjelenés létrehozására. A tervezők számára lehetővé teszi a stílusok, színek és formák könnyű kombinálását a terek meghatározásához és egy igazán eredeti design eléréséhez. A Rapid Select az alábbi négy stílusban elérhető.

A NOOK a tekintetet vonzó, négyzet alakú design, magas és alacsony textúrájú mintázati hatásokkal lehetőséget nyújt érdekes padlóburkolat kialakítására. Nyolc színben érhető el, 50x50 centiméter méretben. A ROAM lágy mozgást sugall, amely utánozza a természetben gyakran megtalálható természetes textúrát. A hosszúkás tégla forma (plank) lehetővé teszi a tervezők számára a rugalmasságot, így egyedülálló alaprajzi terveket valósíthatnak meg. Hat színben elérhető, 25x100 centiméter méretben.

A GRAPH stílust A rajzlapok lineáris mintázata inspirálta. Olyan vonalak hálózata, amelyek összességében kisebb mintát alkotnak. Nyolc színben elérhető, 50x50 centiméter méretben. Az EMBER intelligens és barátságos megjelenést hoz a belső térbe lágyabb, otthonosabb látványával. Kilenc színben elérhető, 50x50 centiméter méretben.

GraphEmber


A Rapid Select a Shaw Contract új TaskWorx® hátlapjával érhető el. A Shaw Contract a fenntarthatóság elkötelezettje, Taskworx hátlapja Cradle to Cradle™ bronz minősítéssel rendelkezik.

Az itthon 25 éves tapasztalattal rendelkező Blue önálló üzletágként megalapította a floor by Blue Kft.-ét, amely a Shaw Contract kizárólagos magyarországi forgalmazója, így már náluk is elérhetők a cég design-fókuszú és környezettudatos modul- és tekercses szőnyegei, valamint LVT burkolatai.

(x)
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Egy lépés a fenntartható jövőért

Egy lépés a fenntartható jövőért

Funkcionális, hiteles és fenntartható design: Shaw Contract

Klasszikus magyar logók grafikus szemmel

Klasszikus magyar logók grafikus szemmel

Az Oriontól a Hiperkarmáig.

Kengo Kuma tyúkólat tervezett Mexikóban

Kengo Kuma tyúkólat tervezett Mexikóban

Ráadásul úgy, mintha egy közösségi lakóprojektet valósított volna meg embereknek.

Hirdetés