A Bravosincord 15 éves tapasztalatának segítségével nyerte el végleges formáját a United Consult új irodája a BudaPart City újgenerációs irodaházkomplexumban.

 

A United Consult magyar tulajdonú IT-tanácsadó cégként – közel 300 senior szakemberrel – mára a hazai IT-piac egyik meghatározó vállalatává nőtte ki magát. Idén döntöttek a költözés mellett, hogy a kor elvárásainak megfelelő, modern irodai környezetben folytathassák munkájukat. Új otthonukat a BudaPart Cityben találták meg, ami az open office-kialakítás miatt sokkal nagyobbnak tűnik, letisztultabb és praktikusabb.
 


A költözés lehetőséget biztosított arra, hogy a korábbiaktól eltérően a United Consult arculata markáns része legyen az enteriőrnek és az iroda egységesen tudja reprezentálni a brand értékeket. A cél egy minden ízében modern és a cég haladó szellemiségét tükröző iroda, valamint kreativitást serkentő munkakörnyezet létrehozása volt, melyhez a Bravosincord csapata is hozzájárult az egyedi bútorok biztosításával.
 


A nagy terekkel rendelkező irodában nem kerültek kialakításra elkülönített irodák. Az egybefüggő teret térelválasztókkal, növényfalakkal és funkcionalitásában is hasznos szekrényekkel törték meg. Kiemelt figyelmet kapott az ergonómia és a többfunkciós terek alkalmazása. Telekonferenciák tartására használt úgynevezett Phone Box-ok kerültek kialakításra és a tárgyalók sokféle felhasználási módra lettek felkészítve: tréningek, tárgyalások, interjúk, workshopok és meetingek lebonyolítására.
 


Az új irodában – néhány kivételtől eltekintve – nincsenek fix asztalok, csak olyan modern munkaállomások és közösségi terek, melyeket bárki használhat. Az új központ kialakításánál fontos volt a „socialising” funkció erősítése is, ennek érdekében kényelmes, színes közösségi terek kerültek kialakításra, ahol együtt ebédelhetnek, kávézhatnak a kollégák vagy a közös szülinapi ünnepléssel gyűjthetik az élményeket.
 


A Bravosincord megfelelő partnernek bizonyult az irodabelső modern kialakításában. A vállalat teljes körű szolgáltatást nyújt partnereinek a space plan készítéstől a belsőépítészeti koncepciókon át a végleges megvalósításig. A United Consult irodájának tervezését a PIVOT270 Belsőépítészeti Stúdió, a kivitelezést a Property Market, a lakberendezési feladatokat a United Consult munkatársai végezték.
 


A hibrid munkakultúrához igazított új központot benevezték a 2022-es Az Év Irodája versenyre is.


Employer branding interjú Jurecska Andreával:

Mi tesz vonzóvá egy IT-céget 2022-ben? Íme, az UC válasza! (Olvasd el a HR Portál-on.)

Mi tesz vonzóvá egy IT-céget 2022-ben? Íme, az UC válasza! (Olvasd el az ITBUSINESS oldalán.)

 

 

 Bravosincord Kft. | Web | Facebook | Instagram | LinkedIn

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Öt fiatal alkotó a Plydesign-pályázat finisében

Öt fiatal alkotó a Plydesign-pályázat finisében

Barta Fanni, Kovács Anna, Schillinger Laura, Sütheő Áron és Varga Ildikó a PLY DESIGN HOUSE pályázat döntőjében.

Hirdetés