Hirdetés

A Solinfo szakértői által gondosan válogatott lakáskiegészítők már online is elérhetők.

Hirdetés

„Abban hiszünk, hogy a minket körülvevő tárgyak hatnak ránk. Elképesztő sok mindent fedeztünk fel az utóbbi időben. A design egyszerűen örökké lázba hoz minket” – vallja Orbán Zoltán és Szetei Krisztián, a Solinfo Group két tulajdonosa. A design szerelmeseinek nem kell bemutatni a Solinfót, a 30 évvel ezelőtt indult vállalkozás mára ’A designközpont’ Budapesten. A napokban elstartolt a cég webshopja

Az utóbbi években a Solinfo megkerülhetetlen kiindulópontja lett a beszerzésnek a téma iránt érdeklődő vásárlók, belsőépítészek, lakberendezők körében, ugyanis közel 400 high-end márkát képvisel Magyarországon.

A Solinfo kínálatában a professzionális világítástechnikai berendezések mellett már régóta a bútorok és a lakáskiegészítők is megtalálhatóak, a világ vezető design márkáival karöltve olyan választékot vonultat fel, amely nemzetközi szinten is egyedülálló.

Főhadiszállásuk a Wesselényi utcában található, ahol a Molteni Flagship Store, a Vitra Concept Store és a Solinfo Shop kínálatában olyan nagynevű márkák találhatók, mint a Tom Dixon, a Native Union, a Broste Copenhagen, a Hübsch, a Klippan, a Design Letters, a HAY, az Ibride vagy akár az Eldvarm.

Néhány kattintásra vagy a legszebb design daraboktól

A Solinfo munkatársai olyan elképesztő termékismerettel rendelkeznek, mellyel kevesen a hazai szakemberek közül. Évek óta folyamatosan járják a világ összes lakberendezési kiállítását, ismerik a trendeket, átlátják a lakberendezésben zajló folyamatokat, sok gyártó tervezőivel személyes, jó kapcsolatot ápolnak. A tavalyi évben a Solinfo szakértői különösen nagy gondot fordítottak arra, hogy a kínálatot minél jobban kiszélesítsék, így a napokban elstartolhatott webshopjuk. Mostantól már nem kell a Wesselényi utcáig mennünk, hogy a Solinfo által felkutatott és gondosan szelektált high-end design lakáskiegészítőket megtekintsük, ugyanis a webshopjuk a legújabb, virtuális üzlethelyiségük, mely lehetővé teszi, hogy designtermékeket vásároljunk függetlenül attól, hogy éppen hol vagyunk.

A webshopban elérhető az összes olyan lakberendezési kiegészítő, mely a Solinfo üzleteiben is megtalálható: lámpák, tükrök, vázák, és egyéb dekorációs elemek.

Olyan termékeket vásárolhatunk meg itt, mint a Klong ’Äng’ vázája, a Design Letters ’HOT’ termosza, vagy Tom Dixon ’Boom’ asztali lámpája. A webshop megkönnyíti, hogy a különböző szekciókban válogassunk, nézelődjünk, hamar felfedezzük a legújabb termékeket és az éppen legaktuálisabb ajánlatokat – például február elején a Valentin naphoz fűződő, vagy a még hűvösebb évszakban jó szolgálatot tevő különböző lakáskiegészítőket. A Solinfo webshopja egyszerűbbé és átláthatóbbá teszi a vásárlást, ki sem kell lépnünk az otthonunkból, hogy a legszebb designtermékek közt válogassunk.

(x)


A Solinfo elérhetősége

  • Webshop: https://shop.solinfo.hu/
  • Solinfo Shop: 1075 Budapest, Rumbach Sebestyén u. 3., telefon.: +36 1 550 5666
  • E-mail: shop@solinfo.huHa tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

A város, ami az ipari kérgét levetve kreatív központtá vált

A város, ami az ipari kérgét levetve kreatív központtá vált

Solinfo City Guide by Octogon #3: Bilbao.

A Thonet új székhelyét a nagyközönség is látogathatja

A Thonet új székhelyét a nagyközönség is látogathatja

Solinfo City Guide by Octogon #2: Torino.

Hirdetés