Hirdetés

Az innovatív nyitási rendszerrel rendelkező Roca mosdócsaptelepek a környezetet is kímélik.

Az innovatív Cold Start nyitási rendszerrel rendelkező Roca mosdócsaptelepeivel elkerülhetjük a vízmelegítők felesleges beindítását, működtetését.

Az élet apró gesztusokból áll. Emberek, akik segítenek másokon, pillanatok, melyek meghatározóak lehetnek, döntések, melyek pillanatok alatt megbillenthetik a világ egyensúlyát, időnként mind jobb hellyé változtathatják bolygónkat.

A Rocánál a fürdőszobai terek kialakításában szerzett több mint 100 éves tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy megismerjük minden apró részlet fontosságát, különösképpen az energia értékét.

Éppen ezért évtizedekig fejlesztettünk olyan technológiákat, melyek formálják mindennapi életünk apró tevékenységeit annak érdekében, hogy hatékonyabbá és fenntarthatóbbá váljanak. Ilyenek például a Cold Start rendszerrel működő csaptelepeink, melyeket kifejezetten a melegvíz felesleges energiáinak elkerülésére terveztünk.

Jelentős, mégis észrevehetetlen előrelépés, melyben az energiamegtakarítást helyezzük előtérbe a bolygónk védelmének érdekében. A Roca mosdócsaptelepei már rendelkeznek az innovatív Cold Start nyitási rendszerrel. A csaptelep jobbra történő nyitása korlátozott, így középső állásnál mindig hideg víz folyik. Ha balra fordítjuk a kart, akkor fokozatosan jön a melegvíz. A Cold Start nyitási rendszernek köszönhetően elkerülhetjük a vízmelegítők felesleges beindítását.

Ezzel az egyszerű mozdulattal elkerülhetjük a kazán vagy bojler felesleges működtetését. Ezáltal energiát takarítunk meg és elkerüljük a felesleges COkibocsátását a légkörbe.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Érintésmentes Roca-megoldások: fedezze fel termékeinket, melyek védik az egész család egészségét

Érintésmentes Roca-megoldások: fedezze fel termékeinket, melyek védik az egész család egészségét

Fedezze fel termékeinket, melyek védik az egész család egészségét.

Ohtake By Roca: pultra ültethető mosdó, ami felülmúlja a képzeletet

Ohtake By Roca: pultra ültethető mosdó, ami felülmúlja a képzeletet

A mosdótálak, melyek életre kelnek, és személyiséget adnak minden fürdőszobának.

A relaxációt költséghatékonyan segítő módszerért járt a fődíj

A relaxációt költséghatékonyan segítő módszerért járt a fődíj

Fenntarthatóbb és költséghatékonyabb fürdőszobai környezetet teremthet a MOME-s hallgató nemzetközi díjas terve.

Hirdetés