A fürdőszoba dekoráció a jövő felé mutat a múlt feledése nélkül.

Az örök klasszikusoktól kezdve a technika új mérföldkövein át, a fürdőszoba dekoráció a jövő felé mutat a múlt feledése nélkül. A márvány tradicionális eleganciája, a természetes fa frissessége vagy a vintage stílusú fürdőszoba hangulata mindig jelen van a Roca megoldásaiban, melyet a kortárs tervezés intenzív színárnyalatokkal, geometriákkal, integrált megoldásokkal igyekszik ötvözni az Ön igényeinek megfelelően. 

Amennyiben szeretné felfedezni a legújabb fürdőszobai trendeket, tartson velünk, mutatunk hat naprakész ötletet!

1. A fa, a növények és a virágok természetessége

A természettel való kapcsolat segít az egyensúly helyreállításában, ezért nem meglepő, hogy a fürdőszoba dekorálásához továbbra is a növények és a színes virágok használata a jellemző, hiszen ezek biztosítják a melegség és a kényelem érzését. Csempésszen otthonába egy kis vidéki életérzést azáltal, hogy olyan padlón álló fürdőszoba bútorokat választ, mint a Lander, a Natura, vagy mint a nedvességálló Savana fa pult. Ideálisak lehetnek a Feng Shui filozófiához, de a mediterrán vagy az északi, letisztult stílushoz is jól passzolnak.

2. A fekete szín markánssága

Bármely elem mutatóssá válhat egy fekete bevonattal, ezáltal a kifinomultság és az elegancia nem csak a fürdőszobai bútorokon mutatkozhat meg. Válasszon fekete csaptelepet, mint az Insignia vagy a Naia, olyan fekete zuhanypanelt, mint a Line, esetleg olyan fürdőszobai kiegészítőket, mint a Rubik és Tempo! A karizmatikus részletek felkeltik mindenki figyelmét.

3. Színkontrasztok

Az élénk és intenzív színárnyalatokat nyugodtan lehet ötvözni a lágyabb és visszafogottabb tónusokkal is, mint például a St Tropez és a Samba burkolatokat, a Beyond mosdó- és WC kollekciót, a csúszásgátló kerámia Senceramic®  vagy a műgyanta Stonex® zuhanytálcával.

4. A geometria árnyalatai

Vonalak, szögek, sokszögek... A különböző fürdőszobai kialakításokban nincsenek mértani határok, a kerek tükröt nyugodtan kombinálhatja szögletes szaniterekkel. Adja át magát az art deco vagy a századközepi modern stílus hatásának, a pultra ültethető mosdókkal vagy a térben álló kádakkal, melyek különböző felületeivel, formáival és színeivel játszhat!

5. A technológia fejlődései

A 21.század a fürdőszobába is belépett... Amennyiben minden kényelmet meg szeretne találni, melyet egy modern fürdőszoba nyújthat, akkor nem hagyhatja figyelmen kívül az In-Wash® okos WC-t sem. Készüljön fel a tárgyak internet vezérelte jövőjére!

6. A vintage stílus

Az innováció felé vezető út nem ellentétes a nosztalgiával, visszatekintve a fürdőszoba első koncepcióira, ahol minden részletnek megvolt a célja. A múltbeli Carmen kollekció visszatért, hogy a letisztult, kifinomult porcelán, fa, márvány, üveg anyagú termékeket újra életre keltse. A szakemberek olyan bútorokat, csaptelepeket és fürdőkádakat alkottak, melyek bár más időket idéznek, nem hagyják figyelmen kívül a legkorszerűbb technológiákat sem, mint például a WC perem nélküli öblítését.

Ha továbbgondolná a fürdőszoba kialakítását, olvassa el a korábbi cikkeinket is a témában:

Roca.hu  I  Roca.com  I  Roca.es
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Meglepően erős design a lemezjátszót idéző mosdó

Meglepően erős design a lemezjátszót idéző mosdó

Elkészült a zenerajongók tökéletes fürdőszobája: az olasz design-mosdó egy ’70-es évekbeli lemezjátszót és valamennyire egy DJ-pultot is idéz.
Az okos otthonokért
  • 2019-02-20 08:05
  • Deco

Az okos otthonokért

7 okos ötlet a konyhákba és fürdőszobákba.

 Az éteri, mégis életteli szépség megtestesülése | TITOK X Varga Matti

Az éteri, mégis életteli szépség megtestesülése | TITOK X Varga Matti

Varga Matti esztétikájával ünnepli egy éves születésnapját a TITOK multivitamin. 

Hirdetés