A mosdótálak, melyek életre kelnek, és személyiséget adnak minden fürdőszobának.

A mosdótálak, melyek életre kelnek és személyiséget adnak minden fürdőszobának – ezek az Ohtake pultra ültethető mosdói.

Ahogy a modernizmus és az Art Deco is a természetben talált inspirációt a csodálatos bútorok és épületek megtervezéséhez, úgy a brazil származású Ruy Ohtake is olyan mosdókat alkotott, melyek új irányelvet mutatnak az ívelt és organikus ihletésű formákkal. A kollekció, mely ötvözi az anyagok finomságát és a design vitalitását.

Ohtake egyesíti a vonalak finomságát a Fineceramic® egyedi teljesítményével, így egy olyan százszázalékos porcelán mosdó gyártását teszi lehetővé, mely negyven százalékkal könnyebb és harminc százalékkal ellenállóbb lesz.

A mindössze öt mm vastagságú Ohtake mosdótál falai finom tapintásúak, garantálják a nagy ellenállást és a maximális tartósságot.

Ezen kívül a sima felületei megakadályozzák a szennyeződés kialakulását, nagyon könnyen tisztíthatóak anélkül, hogy attól tartanánk, hogy a zománcot károsítjuk különböző súrolószerekkel.

Az Ohtake mosdó sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy minden fürdőszoba egyedivé váljon. Hat színben elérhető, így széles spektrumot kínál a személyes, egyedi vagy nagy volumenű projektek belsőépítészeti tervezéséhez.

A gyöngyház, az onyx vagy akár a kávé szín is felkelthetik az érdeklődést. A világosabb tónusok, mint a bézs, a matt fehér vagy a fényes fehér még inkább hangsúlyozzák a letisztultságot anélkül, hogy figyelmen kívül hagynák a merészséget a fürdőszoba designjában. Válasszon formát és színt és szerezze be egyedi mosdóját!

Roca.hu  I  Roca.com  I  Roca.es
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

185 lakásos épülettel bővül a BudaPart

185 lakásos épülettel bővül a BudaPart

Megkezdődött az előregisztráció a BudaPart Otthonok ’F’ lakásaira.

Elegáns atmoszféra rugalmas térszervezéssel

Elegáns atmoszféra rugalmas térszervezéssel

Két gyerekszoba is kialakítható a batlab által tervezett, jól átgondolt budai lakásban.

Különleges szállodák, trendálló textíliák

- 2020/5

A pandémia második hulláma sem kevésbé félelmetes, mint az első volt, de a lassulás, bezárkózás, a városi élet hibernálása a privát tereink buzgó átalakításában csapódik le. Aki teheti, most vásárol ingatlant, a felújítások és a korszerűsítések száma is megugrott. Soha ennyi munkája nem volt még a tervezőknek és a kivitelezőknek a magánszektorban, míg sokan saját kútfőből állnak neki felújításnak. A Deco, mint mindig reagál a trendekre, ezúttal otthonteremtő erővel fellépő textíliákat mutat, kislakások okos térszervezését, otthoni wellness-megoldásokat. Arra például gondolt már, hogy jacuzzival váltsa ki a kanapét? Ha nem (vagy igen, csak nem sikerült), már a Decót átlapozva is ihletettebb hangulatba kerül, amelyben a pandémia csak gyorsan múló rossz álomnak tűnik.

Hirdetés