Hirdetés

Fedezze fel termékeinket, melyek védik az egész család egészségét.

A Roca-nál a fürdőszoba teljes biztonságára törekszünk, érintésmentes termékeink tartalmaznak szenzoros csaptelepeket, elektronikus nyomólapokat a WC öblítéséhez, de olyan tükröket is, melyek egyszerű mozdulattal aktiválhatóak. Innovatív és praktikus eszközök, amelyek megvédenek minket a vírusok és baktériumok terjedésétől.

Szenzoros csaptelepek

Az érzékelővel ellátott csaptelep beépítése lehetővé teszi, hogy a víz áramlása egy egyszerű kézmozdulattal, érintés nélkül induljon meg és automatikusan álljon le, mikor nem érzékel jelenlétet. Higiénikus megoldás, mely amellett, hogy megakadályozza a felületeken lévő baktériumokkal való érintkezést, csökkenti a felesleges vízpazarlást is.

A hálózati vagy akkumulátoros működtetésű, L20 elektronikus, ívelt formájú csaptelep használatához egyszerűen emelje a kezét a beépített érzékelő elé és a víz áramlása automatikusan aktiválódik.

Az L90 elektronikus csaptelep ideális lehet például egy indusztriális fürdőszobába. Két modell közül választhat: az egyik a keverős csaptelep, melynél egy oldalsó fogantyú segítségével tudja szabályozni a víz hőmérsékletét, míg a másik, a beépítésnél beállított vízhőmérsékletű csaptelep.

Elektronikus nyomólapok

Az EP1 és az EP2 elektronikus nyomólapok érzékelők segítségével aktiválják a tartályt. Kezét emelje a nyomólap elé, így anélkül, hogy megérintené, működésbe hozza őket. Akár azt is beállíthatja, hogy automatikusan öblítsen használat után. 

A fekete üvegfelületű EP1 nyomólap ovális vonalakban felváltva világít az öblítéshez szükséges vízmennyiség függvényében. Amennyiben még személyesebbé szeretné tenni, beállíthatja a világító vonalak színét narancssárgára, lilára, kékre vagy akár zöldre is.

Az elektronikus nyomólap letisztultabb változataként pedig az EP2-őt ajánljuk, mely fehér üvegfelülettel rendelkezik, a vonalak pedig két színben (sárga vagy kék) világíthatnak.

Elektronikus WC öblítőszelep monoblokkos WC-hez

Ha úgy gondolja, hogy az elektronikus WC tartály telepítéséhez felújítási munkára van szükség, meglepődve tapasztalhatja, hogy létezik egy olyan érintésmentes megoldás, mely egyszerre hatékony és könnyen telepíthető. A legtöbb, 40 mm átmérőjű nyomógombbal rendelkező Roca tartállyal kompatibilis. Pár perc alatt, különböző felújítási munkálatok nélkül, a hagyományos kézi öblítésből egy automatikus, szenzoros öblítésű WC-t kaphat.

Ezenkívül az EM1 öblítő mechanizmushoz nincs szükség hálozati csatlakozásra a WC mellett, mivel akkumulátorral működik. Négy alkáli elem garantálja a több mint 40.000 automatikus öblítést, így nem kell aggódnia attól, hogy gyakran kell cseréni őket.

Szenzoros tükrök

Az érintkezés nélkül világító tükör sokkal könnyebbé teszi ápolási szokásait. Egyszerűen mozgassa kezét a Prisma confort tükör alján lévő mozgásérzékelők alatt, melyek aktiválják a tükör felső LED világítását, valamint az alsó fényeket egyaránt. Egy másik érzékelőnek köszönhetően aktiválhatja a páramentesítő fóliát is, elkerülve így a fürdés utáni párás tükör törlését, biztosítva annak makulátlan tisztaságát.

Olvasd el a korábbi anyagunkat is a Ruy Ohtake-tervezte mosdótálakról, amelyek életre kelnek, és személyiséget adnak minden fürdőszobának!

Roca.hu  I  Roca.com  I  Roca.es
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Levegőhöz jut az ingatlanpiac az 5 százalékos áfával, de a megfelelő kínálat kiépülése évekig tarthat

Levegőhöz jut az ingatlanpiac az 5 százalékos áfával, de a megfelelő kínálat kiépülése évekig tarthat

A legnagyobb ingatlanfejlesztők üdvözlik a kedvezményes áfa folytatását az új lakások piacán.

Egyre több, befektetési célból vásárolt budapesti ingatlan tulajdonosa gondolkodik az eladáson

Egyre több, befektetési célból vásárolt budapesti ingatlan tulajdonosa gondolkodik az eladáson

Az ingatlan.com becslése szerint 4-5 ezer lakásnál jöhet szóba ez a lehetőség.

Az egykori amerikai álom mára a modern kori várostervezés rémálma lett

Az egykori amerikai álom mára a modern kori várostervezés rémálma lett

A városok népsűrűsége csak növekszik, részben az elavult szabályok miatt azonban a lakhatás egyre drágább.

Hirdetés