Ismét megrendezik az Ambiente, Christmasworld és Creativeworld kiállításokat.

Néhány év kényszerű szünet után úgy tűnik, minden eddiginél látványosabb kiállításokkal és ezekhez közvetlenül kapcsolódó, informatív rendezvényekkel várják a látogatókat 2023-ban a Messe Frankfurt szakemberei.

 

A Messe Frankfurt képviseletében Eva Olbrich a Christmasworld igazgatója és Erdmann Kilian, az Ambiente, a Christmasworld, valamint a Creativeworld marketing és sajtó igazgatója ismertette a legfrissebb kiállítási híreket a nemzetközi sajtótájékoztatóra meghívott újságírókkal, melyre ezúttal a prágai „Gallery & Showroom Smetana Q” reprezentatív tereiben november 8-án került sor.

A 2023-ban megrendezésre kerülő, nemzetközi kiállításokon számtalan, napjainkban égetően aktuális problémára keresnek és kínálnak megoldást, többek között olyanokra, hogyan reagál a társadalom, a formatervezés, az építészet, valamint az egyes művészeti ágazatok a jelenlegi kihívásokra.

A választ hamarosan megtudhatjuk, a 2023. február 3-7. között Frankfurtban, a Vásárvárosban megrendezésre kerülő, közös Ambiente, Christmasworld, Creativeworld kiállítás és vásáron.
 

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Utópiák nyomában a Napvárostól a Fővárosig

Utópiák nyomában a Napvárostól a Fővárosig

Szántay Zsófia DLA /Nautes Architects/ kiállítása

Szubjektív Petőfiség

Szubjektív Petőfiség

Fotós látlelet a magyar társadalomról

A fény forradalma | LAM

A fény forradalma | LAM

Augusztus közepéig látogatható a Light Art Museum Budapest bemutatkozó tárlata, A fény forradalma 

Hirdetés