Hirdetés

AR City a Design Héten

Ismerkedj meg az AR City-vel és sétálj Budapest izgalmas design helyszínein a kiterjesztett valóság segítségével.

Hirdetés

Ismerkedj meg az AR City-vel (www.smartest.hu) és sétálj velünk Budapest izgalmas design helyszínein a kiterjesztett valóság segítségével!

Szeretettel meghívunk az AR City design séta demo napjára, melyet kizárólag partnereink és a sajtó képviselői számára rendezünk. Kapd fel a mobilt és irány a Belváros forgataga! A programfüzet vonatkozó oldalát bescannelve megtalálod azokat a galériákat, design- és divat üzleteket, melyek kirakatában, vagy belsejében elrejtettük az AR City matricáit. A matricákat beolvasva tudhatsz meg többet a kiállításról, az alkotókról, a helyszínről vagy megforgathatsz egy designer tárgyat a mobilod képernyőjén.

Ne csak online, offline is legyél jelen! Kérdezz bátran, a tulajdonosok és kiállítók örömmel válaszolnak és mesélnek a hitvallásukról, küldetésükről!

Időpont: 2017. október 9., hétfő, 14:00 - kb. 16:00-ig

Gyülekező: V. ker., Március 15 tér, a KIOSK előtt

RSVP: hello@smartest.hu

Kérjük, október 6-án délután 4-ig küldd el visszajelzésedet a túrára.

A program egy belvárosi, 5 pontot érintő interaktív kirándulás lesz, ezért javasolt kényelmes cipőben érkezni! Az ingyenes Layar alkalmazást, amellyel beolvassuk a matricákat, kérjük töltsd le előre az okos eszközödre.

A séta végeztével szeretnénk vendégül látni egy kávéra, sütire, hogy a kérdéseket nyugodt körülmények között vitathassuk meg.

forrás: sajtóközlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Idén is lesz alkotótábor Kővágóörsön

Idén is lesz alkotótábor Kővágóörsön

Az idei építészeti tábort június 21. és június 30. között rendezik meg, a tíz napos alkotófolyamat a tervezéstől az alkotások megépítéséig tart majd.

Ablak a Bartókra – négynapos helytörténeti, kulturális fesztivál magyar és külföldi művészekkel

Ablak a Bartókra – négynapos helytörténeti, kulturális fesztivál magyar és külföldi művészekkel

Táncosok performanszai, interaktív homlokzatvetítések, tárlatok, műtermi kalandozások és városi játékok várják az érdeklődőket a Bartók-negyed alkotó- és kiállítótereiben.

A hétvége egyértelműen a Bauhausról fog szólni

A hétvége egyértelműen a Bauhausról fog szólni

Május 4. és 5. között a százéves Bauhaus az idei Budapest100 fő témája, de a Magyar Nemzeti Galériában is a jubileum köré szervezik a szombati programokat. 

Hirdetés