Hirdetés
  • 2022-05-03 09:00
  • Deco

Kerti kényelem

Kültérre tervezett, de beltérben egyaránt használható anyagok és bútorok válogatása – tőlünk, nektek.

A jó idő beköszöntével egyre több időt töltünk a szabadban, ilyenkor a családi házakban és a nyaralókban felértékelődik a kertek, teraszok szerepe. A kimondottan kültéri használatra tervezett, de beltérben egyaránt használható anyagok és bútorok pedig egyre magasabb színvonalon készülnek. Kerti válogatásunk az OCTOGON Deco legfrissebb, 2022/2-es lapszámából

 

INKU

A Brink & Campman izgalmas színvilágú, örvényeket imitáló, szabálytalan alakú kültéri Aura szőnyegei mind szobában, mind kültéren egyaránt jól használhatók. Több méretben is rendelhetők.
 

A természetes hatású, síkszövött Naturino bordűrös szönyegek igen tartósak, könnyen takaríthatók, ráadásul mind beltérben, mind kültéren, így teraszon vagy verandán egyaránt ideálisan használhatók. A szövegek többféle, akár egyedi méretben is rendelhetők.
 

Az Orla Kiely Giant Linear Stem kültéri szőnyegcsaládja időtálló és praktikus választás szobába vagy kültérre egyaránt. A szőnyeg tökéletes egyensúlyt teremt a stílus és a praktikum között. Polipropilén alapanyagának köszönhetően igen tartós és nem csupán az időjárásnak, de a foltoknak is jól ellenáll, könnyen takarítható és a szálai sem hullnak. A szőnyeg négy méretben kapható.
 JAB Anstoetz

A JAB Eden kollekciójának Tropical nevű kültéri szőnyege divatos, fonott szerkezettel és enyhe melange-os felülettel rendelkezik, emellett természetes, föld tónusokban érhető el. 
 

A JAB Eden szőnyegkollekciója tökéletes átmenetet kínál beltér és kültér között. A strapabíró és gyorsan száradó szálakból készült szőnyegek kézzel szőtt, háromdimenziós struktúrájukkal otthonos hangulatot teremtenek a teraszokon, kertekben és medencék mellett is. A kollekció két, Paradise és Tropical névre hallgató szőnyeget tartalmaz, melyek hét harmonikus, modern színárnyalatban érhetők el. A strapabíró polipropilénből készült szőnyegek több formában és szabadon választható méretben is rendelhetők.
 

A JAB Eden kollekciójának Paradise nevű kültéri szőnyege háromdimenziós struktúrájával és természetes megjelenésével a teraszok legkülönlegesebb része lehet. A kollekció darabjai káros és allergén anyagoktól mentesek, klóros vízzel és tengervízzel szemben színtartók, így nem csak esztétikailag, hanem funkcionálisan is tökéletesen megfelelnek a kültéri szőnyegekkel szemben felállított igényeknek.

 pointzero/pointone

Elegancia és funkcionalitás jellemzi az Extremis új, öt elemből álló Tiki kollekcióját. A Tiki bar stool nevű bárszék kávézói és otthoni, kerti felhasználás esetén egyaránt kiváló ülőalkalmatosság egy kellemes tavaszi vagy nyáresti koktélozáshoz. Szerkezetének köszönhetően könnyen mozdítható és kompakt módon tárolható.
 

Méretének és könnyű kezelhetőségének köszönhetően az Extremis új kültéri bútorcsaládjának legkisebb méretű eleme, a Tiki stool jó választás akár rendezvények esetén is. Könnyedén összecsukható és tárolható, miközben maximális komfortot nyújt ülés közben, hosszútávon is. Opcionálisan háttámlával is kérhető, ahogy másik két testvére is.Az Extremis új kültéri kollekciójának három különböző méretben elérhető székéhez zavarba ejtően illeszkedik a Tiki table 3-people. A háromszemélyes méret kávézókban és saját, otthoni felhasználás esetén egyaránt megfelelő.
 

 


Octogon Deco Magazinunkra itt tudsz online előfizetni.

A magazin a készlet erejéig az alábbi árusítóhelyeken kapható.Kapcsolódó cikkek

Privatizált gyönyörök kertje a Velencei Építészeti Bienálé brit pavilonjában

Privatizált gyönyörök kertje a Velencei Építészeti Bienálé brit pavilonjában

A kiállítás újragondolja, hogyan lehetne befogadóbbá, még közösségibbé tenni a közterületet.

Outdoor design 2021 – Trendek az édenkertben

Outdoor design 2021 – Trendek az édenkertben

A Tectona Grandis Kertberendezés szakértői osztják meg velünk, hogy milyen trendek uralják a 2021-es évet kint, a kertben.

Folytatódik a Városliget tájépítészeti megújítása

Folytatódik a Városliget tájépítészeti megújítása

Bővül a Városligeti Promenád, megújul a Rondó, összekötő parkrész lesz az MZH és a Néprajzi Múzeum között.

Hirdetés