Minecraft a kertben

Svéd csúcstervezők hozták el Magyarországra a tökéletes kültéri konyhát.

Csúcsminőségű alapanyagok, kiváló dizájn, első osztályú mérnöki munka: a Röshults fiatal svéd vállalkozás prémium kategóriás termékeivel hamar a kifinomult ízlés szimbólumává vált. Széles termékpalettájának legkeresettebb eleme a kültéri konyha, ami merőben új alapokra helyezi a kültéri sütés-főzés élményét.

Tökéletes egyensúly

Az összes érzékszervünkre hat a Röshuls kültéri konyhája, amely nem egyszerűen áthelyezi a beltéri megoldásokat a szabadba: tökéletes egyensúlyt teremt az emberek, a természet és a főzés közt. Új szemszögből látjuk majd a szépséget, ha összeállítjuk a lehető legjobb minőségű anyagokból, mérnöki tökéllyel készült bútordarabokat.

A svéd csapat a legnehezebb kihívást állította maga elé, amikor úgy döntött: csúcsminőségű, letisztult, a ma elérhető legjobb technológiával és építészeti megoldásokkal felszerelt, moduláris kültéri konyhát alkot, amelyet bárki a saját ízlése, igényei szerint kombinálhat úgy, hogy a végeredmény garantáltan egységes és tökéletes lesz. Aki látta a Röshuls termékeit, tudja: sikerült nekik. Konyhabútoraik a tartósság, az időtlen elegancia és a kompromisszumok nélküli funkcionalitás lenyomatai. Jó hír, hogy termékeik ma már itthon is elérhetők, az Arterior által forgalmazott csúcskategóriás kültéri konyhák minden igényt kielégítenek, a legkülönbözőbb modulokból a konyhasziget számtalan változata megépíthető.

Outdoor kínálatával a professzionális kerti főzés műfaját teremti meg a gyártó, hiszen a bútorrendszer valamennyi, a sütéshez, főzéshez szükséges elemet és eszközt tartalmazza. Perfekcionistáknak ajánljuk, akik nem elégednek meg azzal, ha termékeik egy kicsit is elmaradnak a lehető legjobbtól, és akik szeretnék beilleszteni mindezt extravagáns életmódjukba. Az egyszerre robusztus és elegáns formatervezést az acél és a tikfa elemek okos kombinációja adja, miközben a minimalista dizájn kifinomult funkciókat rejt – hiszen a lényeg, a főzés öröme nem veszhet el.

Minecraft a kertben

A konyha alapját egy stabil, szálcsiszolt acél vázrendszer adja: a 316L típusú nemesfém nemcsak rozsdamentes, de kopás- és saválló, makacsul ellenáll a szélsőséges időjárásnak, a tartósan magas és alacsony hőmérsékletnek, miközben képes megőrizi eredeti formáját és fényét. Ebbe a masszív és ellenálló vázrendszerbe tetsztés szerint illeszthetők a kiválasztott elemek: a főzőlap, a gázsütő, a mosogató, a munkalap, a grill, a bárpult, a fiókok, a polcok és a tárolók. Akár egy online építős játékban, itt is modulokkal kell dolgozni, amik helyét és formáját a rendelkezésre álló hely határozza meg.

Az outdoor konyha összeállítása és felállítása gyors, flexibilis és biztonságos folyamat. A konyha tulajdonosának nincs más feladata, mint kiválasztani és tetszés szerint elrendezni a kiválasztott elemeket, majd gondoskodni a szükséges kiállások (víz, gáz elektromosság) megfelelő kiépítéséről. Minden elem nemesacél vagy antracit színben kapható, ez alól egyedül a munkalap jelent kivételt, az ugyanis tikfából készül.

A kültéri konyha ma egy háztartás lehető legjobb befektetése: összehozza a barátokat és visszaviszi a sütés-főzés örömét a természetbe.

Arterior.hu I Facebook I Instagram I Pinterest

Bemutatóterem és iroda:
1131 Budapest, Reitter Ferenc u. 132. 
arterior@arterior.hu
tel.: +36 70 452 7572
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Imádjuk a székeket! – adventi „székfoglaló”

Imádjuk a székeket! – adventi „székfoglaló”

Advent minden napjára jut egy-egy designdarab.

Pompeji leletek járják Európát az Arterior Komplex Kft. közreműködésével

Pompeji leletek járják Európát az Arterior Komplex Kft. közreműködésével

Többtonnás szobrok a nyolcméternyi hamuréteg alól!

Arterior egyedi bútortervezés

Arterior egyedi bútortervezés

Repülő csészealj az „előszobában”.

Hirdetés