Hirdetés

Véget ért a vénasszonyok nyara és megérkezett az ősz. Az idő tökéletes alkalmat nyújt arra, hogy felkészüljünk a borongós időre és otthonunk kényelméből élvezhessük a csendes esőket és szeles napokat. Legyen a lakásunk modern, klasszikus, letisztult vagy színekkel teli, a JYSK összeszedte az ősz legnépszerűbb trendjeit, amik között még a keleti stílus kedvelői is megtalálják a nekik tetsző darabokat. 


Az ősz érkeztével újra a munkáé a főszerep. Visszatérünk a nyaralásból, az időjárás változásával pedig mi is beljebb húzódunk saját otthonunkba. Ez a befelé fordulás időszaka, lakásunk pedig közérzetünkre is hatással van. Ilyenkor remek lehetőségünk van kicsit felfrissíteni a beltereket, egy-egy falidísz, új bútor vagy puha takaró pedig az egész szobát és a hangulatunkat is képes feldobni. 
 


Örök divat: a retró

A JYSK minden évben alapos kutatást végez az éves trendjeinek kialakítása előtt. RELEASE termékcsaládja az örök klasszikusokat és nagyszüleink balatoni nyaralóját idézi meg olyan retró trendekkel, mint a steppelt felületek vagy a hetvenes évek ihlette narancssárga és rózsaszín színek, amelyek a kék tónusokkal, a homok és a világosszürke árnyalataival keverednek. Ezek a kiegészítők könnyen feldobhatják a minimalista lakást, de új színt vihetnek a maximalista designba is. Segítenek olyan régi-új emlékek felidézésében és megteremtésében, amik az otthont is hangulatosabbá tehetik.
 


Lassuljunk le az évszakokkal együtt

A BELONGING a „slow living” jegyében a megnyugtató terekre összpontosít. Ehhez olyan természetes anyagokat használ, mint a fa vagy a természetes szálakból készült textíliák, amelyek a vidéki házak hangulatát idézik. A zöld, a világoskék, valamint a barna és a szürke különböző árnyalatai olyan hangulatot teremtenek, amelyben újra kapcsolatba kerülhetünk a természettel, egymással és önmagunkkal. Idén a kézművességek is reneszánszát éli, a szőttes anyagok, különleges formájú és váratlan anyagokkal párosított kerámiák izgalmasabbá teszik a tereket. 


Hygge a hétköznapokban

A dán hygge életérzése a belső folyamatokra, az otthon kényelmére, a családra és barátainkra helyezik a hangsúlyt. A hangos kerti partikat felváltják a csendes és nyugodt nappalok, a gyertyafényes vacsorák és a társasjátékestek. Mindezt abban a szellemiségben, ami minimalista, de természetközeli designelemeivel bármelyik lakásban megállja a helyét. Hangulatos mécsesekkel, kényelmes takarókkal és egy forrócsokival vagy meleg teával a kezünkben az otthonunk biztonságából figyelhetjük, ahogy a természet változik. Ehhez tökéletes kiegészítők lehetnek a patchwork mintával ellátott takarók, és az apró virágmintákkal és csíkokkal díszített párnák, valamint a rusztikus hatást keltő kerámiaedények és vázák is.
 


Hódítanak a keleti trendek

A nyár ugyan véget ért, de aki mégis elvágyódna, a keleti kultúrát is könnyedén elhozhatja a saját otthonába. Az utóbbi évek legújabb trendje, a japandi a japán és skandináv lakberendezési trendeket ötvözi. A két stílus könnyen kapcsolódik, hiszen mindkettő a harmóniára és a csendes megnyugvásra törekszik. A JYSK SOLLERUP termékcsaládjának darabjai tökéletesek a kisebb terek feldobására, tárófelületeiken pedig virágok, könyvek, díszek is elférnek, amivel vidámabbá varázsolhatjuk a szobát. 


Jysk | Web | Facebook | Instagram

 


Octogon Deco Magazinunkra itt tudsz online előfizetni.

A magazin a készlet erejéig az alábbi árusítóhelyeken kapható.Kapcsolódó cikkek

A Kreinbacher Birtok pezsgő világa
  • 2020-06-15 09:00
  • Deco

A Kreinbacher Birtok pezsgő világa

Különleges birtok a Somló-hegynél.

A beton térhódítása
  • 2020-06-14 14:00
  • Deco

A beton térhódítása

Kevés anyag képes így megújulni, fejlődni és alkalmazkodni.

Előtérben az árnyékolás
  • 2020-06-13 18:00
  • Deco

Előtérben az árnyékolás

Az új árnyékolók felveszik a kesztyűt a szélsőséges időjárással.

Hirdetés