• 2019-07-04 07:30
  • Deco

Design a szabadban

Megnéztük, milyen kiegészítőkkel dobhatjuk fel a nyári kertet. 

Színtartók, UV állók, de a só vagy a klór sem tesz kárt bennük, emellett nem penészednek és könnyen tisztíthatók. Sokáig sorolhatnánk még, hogy milyen követelményeknek kell megfelelnie a kültéri textileknek, teraszon hagyható étkezőknek, vízparti bútoroknak és kiegészítőknek – melyek legújabb generációi nem csak praktikusak, de esztétikailag is megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak.
 

A Mogambo egy színes kötelekből kézzel szőtt, nem összecsukható napernyő. Önmagában is jól mutat, de a Clique puffokkal, valamint lerakóasztalokkal kiegészítve játékos kompozíciókat alkothat. Az asztalok igény szerint, tetszőleges magasságban és irányban rögzíthetők. (Arkhenea)A Cord kültéri pihenőágy vastagszálú fonataival, lekerekített formájával kuckós hatást kelt, sőt, a vízparti feeling kedvéért még egy hajókötelet idéző szintetikus kötél is körbefut rajta, így medencék partján is jól mutat. (Tectona Grandis Selection)


Több kép az OCTOGON Deco 2019/3. számában található.Octogon Deco Magazinunkra itt tudsz online előfizetni, valamint megvásárolhatod az újságárusoknál is.

Ezekben a Relay és Inmedio üzletekben biztosan megtalálod az Octogon Deco magazint:

Budapest: Árkád, Sugár, Allée, Mammut, Hegyvidék Központ, Aréna, Savoya Park, Campona, budaörsi Tesco, óbudai és soroksári Auchan, KÖKI Terminál, Batthyány tér HÉV, Deák tér, Kálvin tér, Ferenciek tere, Árpád híd, Örs vezér tere, Déli pályaudvar, Népliget, Nyugati pályaudvar, Blaha Lujza tér.

Debrecen (Malompark, Tesco, Árkád, vasút), Győr (Árkád és Győr Plaza), Kecskemét (Március 15. utca), Komárom (Igmándi utca), Miskolc (Tesco, Auchan), Nagykanizsa (pláza), Nyíregyháza (Korzó), Orosháza (vásárcsarnok), Pécs (Árkád), Sopron (Széchenyi tér, Tesco), Szeged (Árkád), Székesfehérvár (Alba Plaza, Auchan), Szolnok (Volán üzletház), Szombathely (vásárcsarnok, vasútállomás), Tatabánya (Vértes Center), Veszprém (Kossuth utca, buszpályaudvar), Zalaegerszeg (Tesco, buszpályaudvar).Kapcsolódó cikkek

Amikor a kerti medence nem csak egy szimpla gumitömlő

Amikor a kerti medence nem csak egy szimpla gumitömlő

Egy jól megépített medence különleges fedést is kaphat, és van is erre szakosodott cég.

A legfrissebb kültéri trendek a Gardenexpon

A legfrissebb kültéri trendek a Gardenexpon

Különleges magyar szabadalommal, a legfrissebb kültéri trendekkel és több ezer meseszép orchideával vár a Gardenexpo.

2017 meghatározó lakberendezési trendjei

2017 meghatározó lakberendezési trendjei

Az IDdesign második bemutatóterme a skandináv lakberendezés legjavát kínálja a legújabb trendeknek megfelelően. 

Hirdetés