Az Ichiro Iwasaki által tervezett Arper Ralik azt hivatott képviselni, hogy szépség sokféle formát ölthet. A kollekció sokoldalúsága és eleganciája a teljesen moduláris rendszernek köszönhetően végtelen lehetőségeket kínál minden tértípushoz.
 


Ralik hat ülésmodult tartalmaz, melynek tisztítását a levehető szövet, bőr vagy bevonatos szövet kárpitozás könnyíti meg. A praktikum jegyében pedig az oldal- és végasztalok remek felületet biztosítanak a munkához vagy pihenéshez. Sőt! Az összes elem használható egyenként vagy moduláris konfigurációban is.
 


További funkcionalitást biztosítanak a tárolórekeszek, a bármelyik oldalra helyezhető fix asztali modul, és az állítható magasságú szabadon álló oldalasztal. A kollekciót két kiegészítő párna teszi teljessé, amelyek kifejezetten az egyes konfigurációk nagyobb kényelmét szolgálják, a párnák az egy vagy kétszemélyes ülésmodulok háttámlájához illeszthetőek.
 


A szinte bármilyen formában összeszerelhető elemeknek és a széles színkombinációban  elérhető anyagválasztéknak köszönhetően szinte semmi sem szab határt a kreativitásnak.


Forrás: Do work!

 


Octogon Deco Magazinunk a készlet erejéig az alábbi árusítóhelyeken kapható.Kapcsolódó cikkek

Megjelent az Octogon Deco 2018/6-os lapszáma
  • 2018-12-11 11:07
  • Deco

Megjelent az Octogon Deco 2018/6-os lapszáma

Készüljünk együtt az ünnepekre! 

Kutyabarát és őszinte: új irodában a Mito
  • 2018-12-04 07:00
  • Deco

Kutyabarát és őszinte: új irodában a Mito

Az Év Irodája címet is megpályázzák.

Légy saját otthonod lakberendezője!
  • 2018-11-26 14:30
  • Deco

Légy saját otthonod lakberendezője!

És valósítsd meg mindezt a Bonamival.

Hirdetés