Ökobetont az óceánba

Az ECOncreteTECH saját szavaival élve a „felelős víz alatti építkezés” szellemében fejlesztette ki egyedülálló, szabadalmaztatott, klímabarát technológiáját, az ECOncrete®-t (ökobeton).

A beton lágy érzelmessége

Funkcionális, egyszerű otthont teremteni egy kreatív gondolkodású, vállalkozást vezető család számára – ezt a feladatot kapta, és oldotta meg betonházával a The Grid Architects építésziroda.

Rózsaszínben a világot

A brit RX Architects építészstúdió „mediterráneumot” varázsolt Kelet-Sussex-be a Seabreeze-re keresztelt nyaraló személyében.

Híd nyomtatásban

Striatus néven épült meg az első, merevítés nélküli, 3D-nyomtatással készített betonhíd, ami többek között a Zaha Hadid Architects digitális részlegének keze nyomát is magán viseli.

Az otthon melege – élet betonfalak között

Filmen mutatták be a RAW Architecture délkelet-angliai brutalista betonházát. Az elkészült anyag híven mutatja be a látszólag oly rideg betonban fellelhető megannyi melegséget és fényt.

Táborozni a rizsföldeken

A Tung Jai Ork Baab építész stúdió áruszállításra használt konténereket halmozott egymásra, amiből egy klassz nyaralót valósított meg Thaiföldön.

MVRDV - SÁRGA - KÉK - SZOLIDARITÁS

Az MVRDV építészstúdió az ukrán helyzettel szolidaritást vállalva felhagy oroszországi projektjeivel.

Ég és Föld között

A Yakusha Design extrém, sziklaperemen egyensúlyozó, minimalista kabinja a szörfösök vágyálma.

Hirdetés