A Wild Flower Bar első tulipán piacán bemutatkozik hazánk legkülönlegesebb tulipánjait termelő farmerja, Kardos Alíz (Karol and Blase).

Szeretettel várunk a Wild Flower Bar első tulipán piacának megnyitójára, ahol amellett, hogy brutális mennyiségű, meseszínű tulipánnal készülünk, megismerkedhetsz hazánk legkülönlegesebb tulipánjait termelő farmerjával, Kardos Alízzal is (Karol and Blase).

Fotó: Fanni-fotók

A megnyitó időpontja: 2016. április 12. kedd, 10.00 óra
Helyszín: Wild Flower Bar, Budapest, 5. kerület, Vitkovics Mihály utca 3-5.

Alíz a megnyitón mesél majd arról, hogy milyen az élet a makói tulipánfarmjukon, hogy mi történik a virághagymákkal, mielőtt a földbe kerülnek, vagy akár arról, hogy hány nap alatt lesz illatos virág egy hagymából… Alízék egyébként 110 fajta virágcsodával foglalkoznak, köztük főleg tulipánkülönlegességekkel, de extra jácinttal, nárcisszal is.

Fotó: Fanni-fotók

A két napos tulipánpiacnak a Wild Flower Bar, a slow lifestyle jegyében működő virágstúdió ad otthont. A Wild Flower Bar nagy örömmel támogatja a farm-to-vase mozgalmat, azaz, hogy közvetlenül a termelőtől kerülhessenek bárki vázájába ezek a szupertartós hazai tulipánok. Az eseményre több ezer szál Makón termett virág érkezik, amely a mennyiségből adódóan már önmagában is egy olyan látványt nyújt, amit nem érdemes kihagyni. A virágokat 10 és 20 szálas csokrokban lehet megvásárolni, és a termelő a két nap alatt végig jelen lesz az eseményen.

TULIP MARKET – meet your local flower farmer
2016. április 12. és 13., kedd-szerda, 10.00 – 19.00
Wild Flower Bar, Budapest, V. kerület, Vitkovics Mihály utca 3-5.

Facebook link: https://www.facebook.com/events/922800561174009/
 
Fotó: Fanni-fotók 
 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

2020-tól új logója lesz Hollandiának

2020-tól új logója lesz Hollandiának

A túlságosan tulipánost kellett kicsit finomítani.  

Tulipán az Uborka mellett - engedélyt kapott London új látványossága

Tulipán az Uborka mellett - engedélyt kapott London új látványossága

A londoni várostervezési hivatal jóváhagyta a Foster + Partners iroda terveit a Tulipán nevű felhőkarcolóra. A 305 méter magas torony a döntéshozók szerint „London újabb ikonikus épülete lehet”.

Modern vintage, világos fa, absztrakt arc és otthoni menedék

Modern vintage, világos fa, absztrakt arc és otthoni menedék

2021 lakberendezési trendjei.

Hirdetés