Hirdetés

Balaton Summer Pop

A Balaton Summer Pop első kezdeményezése az egy hétig tartó designer shop.

Rengeteg pop-up bolt, rendezvény, party, brunch létezik már, amelyek a budapesti divatéletet színesítik az év szinte minden egyes napján. Ellenben vidéken a  kis- és nagyvárosokban nem gyakoriak a hasonló kezdeményezések.

A BALATON SUMMER POP – Designer Boutique rendezvénysorozat ezen kíván változtatni és szeretné a pesti tervezők munkásságát megismertetni a vidéki közönséggel is. Mindegy, hogy modern, kortárs vagy klasszikus stílusról beszélünk, a Designer Boutique egy széles skálát szeretne maga alá vonni és bemutatni.  

Ami közös minden márkában, az a hazai kis-közép szériás gyártás, az egyediség, illetve a tervezők aktív jelenléte, amely kiemeli őket a tömeggyártás homogén világából. Nem csak márkákról beszélünk, hanem tervezőkről, akiknek a története sokszor ugyanolyan izgalmas, mint a ruhák, kiegészítők, amelyeket terveznek. 

A Balaton Summer Pop első kezdeményezése az egy hétig tartó designer shop, mely a balatonfüredi Hotel Silverine**** , a Tagore sétány és a kikötő bejáratánál helyezkedik majd el. A hazai designer márkák közül az Elysian, EVE by Eva Remenyi, Cakó Kinga, Zigi Brand, Anna Daubner, Sármán Nóra, Tóth Tamara kollekcióját tekinthetik meg a látogatók, illetve több kisebb hazai és határon túli tervező is bemutatkozik majd a kékszalag vitorlásverseny hetében.

forrás: sajtóközlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Projekt Showroom: Képek a Falon

Projekt Showroom: Képek a Falon

Októberben újra nyit a Projekt Showroom.

Itt a harmadik városi bringabolt!

Itt a harmadik városi bringabolt!

Újra megnyílt a Projekt Showroom városi bringaboltja, ebben az évben a Paulay Ede utca 29-ben. 

Bútorkavalkád a Paulay Ede utcában

Bútorkavalkád a Paulay Ede utcában

A Projekt Showroom 16. pop-up boltja március 10-én nyílt a Paulay Ede utca 29-ben. 

Hirdetés