Hirdetés

A COS legújabb, 2016-os őszi-téli kampányát Norfolkban, az Egyesült Királyságban kapta lencsevégre Karim Sadli fotográfus. 

Hirdetés

A COS legújabb, 2016-os őszi-téli kampányát Norfolkban, az Egyesült Királyságban kapta lencsevégre Karim Sadli fotográfus. A tematika, az új kollekció hívószava ez alkalommal a ‘New Nature’, amely inspirációját leginkább a természetből valamint a kultúrális és technológiai innovációk minket körülölelő ökoszisztémájából nyerte.

Óriási örömünkre szolgál, hogy megoszthatjuk Veled a nagyszerű hírt, amely szerint a szezon kampányképein a hazai divatvilág egyik legismertebb arca, Axente Vanessa köszön vissza ránk. Az egyik leghíresebb magyar topmodell partnere a fotókon nem más, mint Mathias Lauridsen. 

A kollekció darabjai ebben a szezonban ötvözik a COS-ra jellemző, ám ebben a szezonban újragondolt funkcionalitást a mindennapi dekadenciával. Az őszi-téli paletta Lynette Yiadom Boakye festményei nyomán leginkább sötét navy, élénk kék, burgundi valamint sötét zöld színekből tevődnek össze. 

forrás: sajtóközlemény

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

A COS installációja Milánóban

A COS installációja Milánóban

A COS bemutatta az Open Sky című, monumentális installációt, amelyet az amerikai Phillip K. Smith III. tervezett.

COS x Serpentine Galleries

COS x Serpentine Galleries

A COS továbbra is támogatja a SERPENTINE GALLERIES PARK NIGHTS 2016 programsorozatot. 

COS X SOU FUJIMOTO Milánóban

COS X SOU FUJIMOTO Milánóban

A COS Sou Fujimoto installációjával ünnepli 5. évfordulóját a Salone del Mobile kiállításon.

Hirdetés