Hirdetés

Novemberben nyit a Taste Loffice, Budapest első közösségi bisztrója és rendezvénytere.

Hirdetés

November 6-án a nagyközönség is megismerheti a Loffice legújabb kezdeményezését. A Paulay Ede utca 55. szám alatti Loffice bázis Budapest első közösségi bisztrójával bővül. A magasan a város felett nyíló Taste Loffice nemcsak a pesti gasztroéletet frissíti fel, hanem egyedi design- és művészeti koncepcióval bíró penthouse rendezvénytérként is funkcionál majd.

fotó © Sight Industries

A 2015-ben Bécsben megrendezett Central European Startup Awards-on „Közép-Európa Legjobb Coworking Irodája” díját is elnyerő Loffice négy budapesti és egy bécsi közösségi irodát működtet. 2009-ben első hazai helyszínét a VI. kerületi Paulay Ede utcában, a Zeneakadémia régi kottanyomdájában alakította ki. Az eredeti állapotában helyreállított, megújuló energiaforrásokkal működő hatszintes gyárépület legfelső emeletén nyílik most a Taste Loffice, ahol az ínyenc gasztrorajongók mellett az egyedi rendezvénytérre vágyók is megtalálhatják kedvenc helyüket.

fotó © MITTE

A Klementz testvérek, Panni és Kata által üzemeltetett coworking iroda Taste Loffice csapatához a sok éves vendéglátói tapasztalattal rendelkező Páli Orsolya csatlakozott. “A célunk az volt, hogy létrejöjjön egy olyan nyitott tér, ahol a coworkerek mellett bárki lazíthat, találkozhat, élményeket cserélhet munka után vagy akár közben. Emellett ez Budapest első közösségi bisztrója és penthouse rendezvénytere, a ‘penthouse’ fogalmának tökéletesen eleget téve: nagy teraszos, két irányban panorámás tér a loft épület legfelső szintjén, ahol a lift is közvetlenül a vendégtérbe nyílik.” - meséli Klementz Kata, a Loffice társalapítója és a Taste Loffice egyik megálmodója.

fotó © MITTE

A közösségi bisztró és rendezvénytér kialakításáról a Loffice belső tereit is megvalósító kreatív csapat gondoskodott. Az enteriőr ezúttal is a Szupernova Design, a grafikai megjelenítés pedig Willem van de Ven holland grafikus munkáját dicséri. 

Hétvégi brunch és “TASTE Modern” 

A Taste Loffice hetente megújuló reggeli és ebédmenüt, előre meghirdetett tematikus vacsorákat és afterwork összejöveteleket kínál. Várható még hétvégi bruncholás, közösségi főzés is. A bisztró csapata a friss, természetes, szezonális, tápanyagokban gazdag, könnyű ételeket, a helyi és nemzetközi konyha egyszerű és kreatív kombinációját részesíti előnyben, emellett nagy hangsúlyt helyezve az alapanyagok eredetére, származási helyére és az ésszerű árazásra. 

A Loffice alapításától fogva kitűnt számtalan művészeti kezdeményezésével és ez a közösségi bisztróban is helyet kap egy úgynevezett 4-es művészeti koncepcióval. A térben a „TASTE Modern“ elnevezésű galériafelületre kerülnek majd ki havonta az újabb és újabb művek a szintén coworker Artmagazin válogatásában. 

A bisztró kiemelt falán fiatal alkotók videómunkáit élvezhetik a betérők, míg a lépcsőházba vezető folyosón gyerekkorunk kifestő könyve kel életre. Ez az organikus színezőkönyv korhatár nélkül várja azokat, akik a „jót enni, jót tenni“ szellemében a Loffice jótékonysági akciójának alkotó résztvevőivé kívánnak válni. A művészeti koncepció negyedik elemét pedig az ON THE TOP képes beszélgetéssorozata adja, melyben Winkler Nóra szakmájuk csúcsán lévő vendégeivel beszélget, akik magasan, a belváros tetején mesélnek képek kapcsán magukról, történetekről, munkáról, ízekről és életről. 

fotó © MITTE

Taste Loffice GRAND OPENING

A Taste Loffice hivatalos megnyitója november 6-án este 7 órától kezdődik. Budapest első közösségi bisztróját és penthouse rendezvényterét Winkler Nóra ON THE TOP estjével nyitják meg, melyre minden érdeklődőt várnak.

Az „Art Meets Food” jegyében étel és művészet tápláló kapcsolódásairól mesél sok képpel Winkler Nóra, utána pedig a TASTE terét saját versével dekoráló Závada Pétert kérdezi gyerekkori vizuális emlékekről, könyveinek borítójára választott kortársakról, kedvenc múzeumról, ízekről, slamről és rapről. A költő elárulja majd azt is, hogyan került Pesti sampon című verse a Taste Loffice falaira.

HOL: Taste Loffice – Paulay Ede utca 55. – on the top
MIKOR: 2015.11.06. (péntek)
19.00 – 20.00 ON THE TOP by Winkler Nóra
20.00 – 23.00 TASTE & DJ SET by theyellowbusexperience

REGISZTRÁCIÓ az eseményre: taste@loffice.hu

A Taste Loffice ezentúl tovább erősítheti a Loffice csapatának közösségi szemléletformáló, a vállalkozói kultúrát segítő tevékenységét, izgalmas színt csempészve a pesti gasztro- és rendezvényes palettára.

forrás: sajtóközlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Magyarok étterme Amerikában
  • 2020-06-05 07:00
  • Deco

Magyarok étterme Amerikában

A TG Italiano tulajdonosai Los Angeles Downtown városrészében nyitottak éttermet.

Fából űrhajót - így tanítsunk gyerekeknek a térről

Fából űrhajót - így tanítsunk gyerekeknek a térről

Cseh András, a CAN Architects építésze magával ragadó TED-előadást tartott a térről való gondolkodás megismertetéséről.

Megjelent az Octogon Deco 2018/6-os lapszáma
  • 2018-12-11 11:07
  • Deco

Megjelent az Octogon Deco 2018/6-os lapszáma

Készüljünk együtt az ünnepekre! 

Hirdetés