A FIABCI Hungary szeptember 17-ig várja a jelentkezéseket

A FIABCI Hungary 2021-ben a huszonharmadik alkalommal rendezi meg a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatot.
A nívódíj pályázatra az adott ingatlan fejlesztésében, üzemeltetésében résztvevő szervezet, vagy személy nevezheti be az alkotást. 

A pályázatra a jelentkezési lapot legkésőbb 2021. szeptember  17.-én 16.oo - ig kell megküldeni. A pályaművek anyagait pedig kizárólag elektronikus formában legkésőbb 2021. szeptember 24.-én 16.oo.-ig kell eljuttatni a szervezőkhöz.

A pályázat eredményét a hagyományoknak megfelelően a kiíró az összes benevezett pályaművet bemutató kiadványban mutatja be, melyet a díjkiosztó ünnepség alkalmával jelentet meg. Amennyiben a vírushelyzet engedi, a tervezett novemberi időpontban ismét a hagyományoknak megfelelően gálavacsora keretében tartják meg a díjátadást.

A Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat díjazottjai jogosultak részt venni a FIABCI World Prix d’Excellence pályázaton.

Az elmúlt 24 évben a magyarországi ingatlanfejlesztők 28 első és 38 második díjat nyertek a FIABCI World Prix d’Excellence pályázatán a különböző kategóriákban, megelőzve az összes európai országot. Az előző évek sikersorozatát folytatták a magyarországi fejlesztők, akik négy első és három második díjat nyertek az idei pályázaton, melyen a 22. FIABCI Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj pályázat nyertesei mérkőztek a nemzetközi mezőnyben. Első díjasok lettek a Párisi Udvar Hotel Budapest két kategóriában, a Metrodom Panoráma Lakópark és a Himalájában, Zanglában található szolár iskola. Második helyezés ért el a városligeti Millennium Háza, a MOME Campus és a XIII. kerületi Klapka Központ.

A 23. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat pályaműveinek fogadása idén szeptemberben, bírálata   októberben és az eredményhirdetés novemberben  fog megtörténni.  A pályázatok fogadását a FIABCI Hungary, a bírálati munkát magyar és a meghívott külföldi szakemberekből álló zsűri végzi.  A bírálók első, második és harmadik díjat  fognak kiadni. Ha a FIABCI World Prix d’Excellence pályázat kategóriái közül bármelyikben legalább 3 pályázat érkezik, a zsűri az adott kategória legjobb pályaművét is díjazza. Emellett a pályázatot támogató szakmai szervezetek különdíjjait is elnyerhetik a pályázók.

A teljes kiírás ITT található!

 

 




Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Év háza 2022

Év háza 2022

Május 16-ig nyújthatók be a pályázatok.

Ilyen lesz a Városmajor

Ilyen lesz a Városmajor

Eredményt hirdettek a Városmajor megújítására kiírt tájépítészeti tervpályázaton.

A BIVAK munkája nyerte a Hortobágyi Deportálások Emlékhelye pályázatot

A BIVAK munkája nyerte a Hortobágyi Deportálások Emlékhelye pályázatot

Hortobágy község belterületén mintegy 3,2 hektáros területen jön létre az emlékhely, ezen belül a kiállítótér 1100 négyzetméter lesz.

Hirdetés