Hirdetés

Ha érdeklődsz a MOME DMM képzése iránt, itt a helyed! 

Web:https://www.facebook.com/events/1222074604635845/
Időpont:2019 Február 07. 18:00, Csütörtök
Hely:Zipernowsky Tudományok és Művészetek Háza
Település:Budapest
Cím:Bartók Béla út 33.

 

Tóth Fruzsinát, Schneider Ákost és Szántó Gerzsont (volt és jelenlegi hallgatóinkat) kérdezzük arról, hogy milyen élményeket és tapasztalatokat gyűjtöttek a szakon, és mit tanácsolnának a szakválasztás előtt állóknak. Ezenkívül azt is megtudhatjuk, hogy milyen munkalehetőségek várják a menedzserhallgatókat az egyetemen belül, akár diplomázás előtt is.

A beszélgetés moderátora szintén egy DMM hallgató, Tuska Borbála lesz.

A Manage [it] Yourself – Extra ezúttal a Zipernowsky Házban kerül megrendezésre. Részvételi szándékodat jelezd az "Ott leszek" gombbal.

A Manage [it] Yourself egy tematikus rendezvénysorozat a MOME design- és művészetmenedzsment mesterképzési szak szervezésében. A név a művészeti szféra egy aktuális folyamatára mutat rá; az eddig többnyire önmenedzselést végző hazai designerek kezdik felismerni, hogy szakemberre van szükségük a szakmai minőség és a jól szervezett, finanszírozható működés biztosítására. Az együttműködés mibenlétét szeretnénk feltérképezni, kíváncsiak vagyunk, hogy milyen feladatokban igénylik/igényelnék menedzser segítségét a meghívott előadók. Minden alkalommal új tematikával jelentkezünk, amely módot ad arra, hogy bemutassuk a menedzsment lehetőségeit a design különböző területein, és egy adott művészeti ágazat két, eltérő gyakorlatot folytató képviselőjét hívjuk meg.


Hirdetés