Hirdetés

A tavalyi év sikere után, 2020-ban is konferenciát rendeznek az építőipar jelenéről és jövőjéről.

Web:https://www.portfolio.hu/rendezvenyek/konferencia-ingatlan/e...
Kezdődik:2020 Február 27. 08:30, Csütörtök
Végződik:2020 Február 27. 17:00, Csütörtök
Hely:New York Palace
Település:Budapest
Cím:Erzsébet krt. 9.

 

A szárnyaló gazdaság és fejlesztési piac borított mindent. A piaci fejlesztők és az állam egyszerre használná a korlátozott kapacitásokat, miközben a szektor komoly hatékonysági kihívásokkal és létszám problémákkal küzd. Ma az építőipar (magas- és mélyépítés, fit-out, anyagok) árazása, kapacitása, teljesítménye, minősége, hatékonysága, szabályozása az egyik legfontosabb téma, a legnagyobb kockázat és a piaci verseny elsődleges tárgya. Mire számíthatunk?

A Portfolio Építőipar 2020 konferencián átfogóan áttekintik a szektort érintő legfontosabb kérdéseket és célzottan járják körbe a hazai építőipar számára égető kérdéseket. A legfontosabb szakmai szereplők, kivitelezők, tervezők, döntéshozók, érdekvédők, szabályozók, finanszírozók, fejlesztők, jogászok vitatják meg a szektor jelenét és jövőjét.

2019-ben, első alkalommal, Kreinbacher József lett a Market Építő Zrt.-vel közösen alapított díj, az „Év építőipari személyisége” győztese. De ki lesz idén? A konferencia végi állófogadáson és kötetlen networking-en erre is fény derül.

A részletes programért kattints ide!


Hirdetés