Hirdetés

Decode pályázat

A BORD Építész Stúdió pályázata építészet, design és képzőművészet találkozására teremt lehetőséget.

Web:https://bordstudio.hu/wp-content/uploads/2019/08/DECODE_paly...
Kezdődik:2019 November 13. 18:00, Szerda
Végződik:2019 November 20. , Szerda
Hely:Faur Zsófi Galéria
Település:Budapest
Cím:Bartók Béla út 25.

 

A BORD idén írta ki másodszor a DECODE pályázatot, amely – az azt követő kiállítással együtt – lehetőséget teremt az építészet, a design és a képzőművészet találkozására, új kapcsolódási pontokat felfedezve, és szorosabbá fűzve a társművészeti ágakat. A DECODE célja továbbá felhívni a figyelmet a gondolatok köré épülő alkotásra és ezáltal az értékteremtésre.

Pályázhat minden 18-35 év közötti, magyar felsőfokú vagy művészeti intézményhez kötődő (ott tanulmányokat folytató, ösztöndíjas, gyakornok, illetve már végzett magyar vagy külföldi) építész vagy vizuális és alkalmazott művész (designer, képző-, ipar-, új média-, videó- és fotóművész). A Kiíró csapatok pályázatát is befogadja, kimondottan üdvözli, ha a két pályázati kategóriából vegyes csapatok állnak össze és együtt indulnak. Vegyes csapatok esetén a pályamű csak egy, a csapat által választott kategóriában nevezhet.

A tavalyi nyertesek: Nyeső Enikő, Kocsmár Bianka, Nagy Richárd, Schefler Edina: INVERZ (építészet kategória) és Bolla Szilvia: What Would the Hill Think (művészet kategória) - Fotó: BORD Építész Stúdió

A DECODE pályázat összdíjazása, két kategóriában (építészet és alkalmazott / vizuális művészet) együttesen nettó 800 000 forint. Ám vigyázat,

a regisztráció határideje október 18-a, a pályázatok október 20-ig adhatóak le online.

A pályázat eredményét a DECODE kiállítás ünnepélyes megnyitóján, november 13-án, 18 órakor hirdetik ki a Faur Zsófi Galériában. A kiállítás november 20-ig lesz megtekinthető.

A pályázat két kategóriájáról, a pályázás feltételeiről mindent megtalálsz ezen az oldalon


Hirdetés