Új csarnokfejlesztés az East Gate Business Parkban

Kilencezer négyzetméterrel bővül a főváros északi régiójának legnagyobb üzleti parkja.

Több mint kilencezer négyzetméter alapterületű új csarnokegyüttessel bővül az East Gate Business Park. A fejlesztést a park tulajdonosa és fejlesztője, a hazai ipari ingatlan piac több mint húsz éve meghatározó képviselője, a WING hiánypótló beruházásként kezdte meg – reagálva a piacon érezhető keresletbővülésre és a park iránti fokozott érdeklődésre. Az építkezés szükségességét a keresleti piac rögtön igazolta is, hiszen már az épülő terület több mint 30 százalékát sikerült bérbe adni. Az épületet 2021 második felében adják át.

Magyarország egyik legnagyobb ingatlanvállalata, a WING új csarnokfejlesztéssel bővíti az East Gate Business Park területét, melyre várja a leendő bérlők jelentkezését. A beruházás hiánypótló szerepet tölt be hazánkban, hiszen az épülő csarnokegyüttes már több mint 30 százalékát bérbe adták. A fejlesztés előtt az idén tavasszal átadták a 16 000 négyzetméteres, szintén előbérleti szerződés nélkül fejlesztett C csarnokot, amelynek már száz százalékát bérbe adták. Az új, 9200 négyzetméternyi D3 csarnoképületet az ütemtervek szerint 2021 második felében adják majd át.

A csarnok oszthatóságának és rugalmas kialakításának köszönhetően a jelenleg még elérhető terület (5500 m2 raktár 860 m2 iroda) igény esetén egyben vagy két külön egységként is bérelhető.

A csarnokegységek szintbeli- és dokkolókapukkal egyaránt elérhetőek. A parkban beléptető kapu, illetve 0-24 órás portaszolgálat garantálja az irodák és raktárak biztonságát, a bérlők kényelmét pedig helyszíni üzemeltető csapat és melegkonyhás étterem szolgálja.

Jelenleg a park mintegy 123 000 négyzetméter felépített csarnok- és irodaterülettel rendelkezik, ahol további csaknem 30 000 négyzetméter beépítésre van lehetőség, és ennek részeként indul az új D3 csarnok építése is.

Az East Gate Business Park jelenlegi épülete

Az online kereskedelem évek óta folyamatosan fejlődik, az elmúlt időszak történéseinek, valamint a jelenlegi helyzetnek köszönhetően pedig ugrásszerűen megnövekedett a forgalma. A növekvő e-kereskedelem új ipari- és logisztikai csarnokfejlesztési igényeket generál, ami megalapozta a döntésünket, hogy előbérleti szerződés nélkül indítsunk el új fejlesztést. A WING több mint húsz éve van jelen az ipari ingatlanok piacán és mára egyedülálló szakértelmet szerzett az egyedi igényekre szabott raktárlogisztikai és gyártó-összeszerelő csarnokmegoldások terén – nyilatkozta Mucsi György, a WING ipari ingatlanokért felelős vezérigazgató-helyettese.

Korda Zsófia, a WING ipari fejlesztésekért felelős értékesítési igazgatója hozzátette: „A budapesti ipariingatlan-piacon a kihasználatlansági mutató egy-két százalékra csökkent az utóbbi két évben. Ezzel együtt manapság nehézkes a nagyobb területigényű bérlők kiszolgálása, tekintettel arra, hogy kevés az azonnal elérhető, egybefüggő 4000 m2 feletti terület, továbbá az összetettebb műszaki igényeket támasztó bérlők, kisebb átalakításokkal megvalósítható, azonnali elhelyezése sem biztosított. Az új csarnokfejlesztéssel a park gyártói és kiszolgáló mixének egyensúlyát is erősíteni kívánjuk.”

Az East Gate Business Park Budapest északi régiójának legjelentősebb üzleti parkja. A belvárosától mindössze húsz percre, az M0 és M3 csomópontjánál található. Kitűnő lokációján túl legfontosabb előnyei közé tartozik, hogy személyre szabott, komplex megoldásokat kínál; magas minőségű, modern épületei a raktározási és gyártó funkciók mellett, színvonalas irodák, egyedi cégközpontok és székházak kialakítására is alkalmasak.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Ebben a lakóparkban nincs szükség saját autóra

Ebben a lakóparkban nincs szükség saját autóra

Lakó-ingatlanfejlesztő és autómegosztó együttműködése a Kassák Residence-ben. 

Hogyan működhetnek együtt az ingatlanfejlesztők az üzemeltetőkkel?

Hogyan működhetnek együtt az ingatlanfejlesztők az üzemeltetőkkel?

Mikor beszélhetünk BTS- és mikor spekulatív fejlesztésről, és melyiknek mik az előnyei?

Irodaház saját botanikus kerttel, kültéri munkaállomásokkal

Irodaház saját botanikus kerttel, kültéri munkaállomásokkal

Friss látványtervek a WING fejlesztésében megvalósuló Libertyről.

Hirdetés