Hirdetés

Az Apollo Tyres személyautó-, teherautó- és buszabroncsokat termel európai és nyugat-ázsiai piacokra a gyárban.

A Market által felépített gyöngyöshalászi gyárban személyautó-, teherautó- és buszabroncsokat termel európai és nyugat-ázsiai piacokra az Apollo Tyres.

Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) budapesti évzáró ünnepségén kihirdették az Építőipari Nívódíj és a Lechner Ödön Díj 2018-as nyerteseit. A díjazottak között szerepelt az Apollo Tyres 2017-ben átadott zöldmezős gyára is, ami közel 155 milliárd forintból valósult meg, a Market Építő Zrt. kivitelezésében.

A gumiabroncsgyár mintegy 70 hektár nagyságú területen közvetlenül az M3 autópálya mellett Gyöngyöshalász külterületén, a lakóépületektől távol épült fel. Az indiai beruházás évente 5,5 millió személyautó és kisteherjármű, valamint 675 ezer busz és tehergépjármű abroncs gyártókapacitással rendelkezik.

A településen nemrég adták át a SIAD csoport ipari és orvosi gázokat előállító, teljesen automatizált, károsanyag- és hulladékkibocsátás nélkül működő gyárát. A SIAD termékeire számos ipari területen szükség van, ezeket eddig zömmel importból kellett beszerezni, emellett az Apollo beszállítójává is szerettek volna válni.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

A játszótér mellől egy csúcskategóriás irodaházba

A játszótér mellől egy csúcskategóriás irodaházba

34 év után költözik új székházba a magyarországi Henkel.

Campussá fejlődik a BakerStreet projekt

Campussá fejlődik a BakerStreet projekt

Az újbudai beruházásban A+ kategóriás irodák és kereskedelmi egységek is épülnek. 

Milyen a levegő az otthonodban?

Milyen a levegő az otthonodban?

Maszkviselés, távolságtartás és gyakori kézmosás az embereknél, levegőszűrés, légcsere, és optimális hőmérséklet, valamint páratartalom az épületeknél.

Hirdetés