De akkor most kell lépned, amíg tart az akciós kínálat az Internormnál.

Az Internorm magas minőséget gyárt, hosszú távra, egyedi igényekre. Nincsenek szabványméretek, a bejárati ajtók és ablakok igény szerinti méretben és kivitelben készülnek – február 28-ig ráadásul akciós áron. 

Tolóajtók

A falakat helyettesítő hatalmas üvegfelületeken keresztül folyamatosan figyelhetjük a természet változását. Az Internorm három rétegű üvegezése által biztosított kiváló hőszigetelés télen tökéletes komfortot biztosít a nagy üvegek mellett is. A középen nyíló emelő-tolóajtó teljes megnyílást biztosít a kert felé.

Ha olyan szerencsések vagyunk, hogy lakásunk nappalijához terasz kapcsolódik, válasszunk küszöb nélküli emelő-toló ajtót. Jelentősen növeli térérzetünket a padlótól a plafonig futó három részes műanyag-alu tolóajtó. 

A kívül antracit aluborításos fa emelő-toló ajtó a magastetős, klasszikus házakhoz is remekül illik. Az  igényesen megmunkált lucfenyő tolóajtó szép bútordarabként köti össze a nappalit a fedett terasszal. Ha a berendezés úgy kívánja, akár tölgyből vagy dióból is rendelhetjük a tolóajtót.

A hófehér konyha gyönyörű kiegészítője a könnyen sikló fehér Internorm KS 430 tolóajtó, amin keresztül a napfény még inkább ragyogóvá varázsolja a fényes felületeket. A küszöb nélküli kialakítás kényelmes átjárást biztosít.

A jól elhelyezett üvegfelületek nem csak a kertünkkel kötnek össze, hanem határtalan szabadság érzetet biztosítanak. A szürke műanyag emelő- tolóajtókhoz színben hozzá illő szúnyogháló és zsaluzia is rendelhető. A modern megjelenést a szögletes fogantyúk is hangsúlyozzák. 

Francia erkély

Többszintes házaknál az emeleten sem kell lemondani a nagy üvegfelületekről. Az Internormtól a teraszajtókhoz ugyanolyan színű francia erkélyt is rendelhetünk. A teraszajtót, ablakot kulcsos vagy nyomógombos zárral kiegészítve biztosak lehetünk abban, hogy a gyerekek nem nyitják ki tudtunk nélkül az ajtót.

KF 520+I-tec secure+secusztik kilincs

Az ablakpiacon egyedülálló biztonságot kínál az Internorm KF 520 műanyag ablaka, ami I-tec Secure vasalatával, zárható Secustik biztonsági kilincsével akár RC3 biztonsági fokozatot garantál. A legmagasabb betörés elleni védelmet nyújtó szerkezetet teraszajtóként is gyártja az Internorm.

I-tec Üvegezés, rejtett vasalat

Magas alapfelszereltségűek az Internorm ablakai. Minden terméküknél az üvegrétegeket körben hézagmentesen beragasztják, nem csak kiékelik. Ez a nagyobb betörésbiztonság mellett jobb hő- és hangszigetelést is eredményez. A rejtett vasalatok amellett, hogy szebbé teszik az ablakokat, megnehezítik a betörők dolgát. 

Teraszajtó

A betörők kedvenc támadási pontja a teraszajtó. A három üvegrétegen keresztülhatolni időigényes. A ragasztott biztonsági üveg az üveg betörése esetén nem szétszóródik, egy nagy szakítószilárdságú fólia összetartja az üveget, az üveg benne marad a keretben. Itt is fontos, hogy az Internorm nyílászárókban az üveg körben be van ragasztva. A nyitásérzékelők jelzik, ha nyitva maradt egy ablak. 

Bejárati ajtó

A bejárati ajtó otthonunk őrzője. Ez a 93mm vastag ajtó minden biztonsági előírásnak megfelel, a designját pedig saját elképzeléseinknek megfelelően alakíthatjuk. Akár felül- vagy oldalvilágítóval is rendelheti az Internormtól.

A megálmodott házadhoz egyedi ablakokra és bejárati ajtókra most kérj ajánlatot!
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Magyar nyílászárók Izlandon

Magyar nyílászárók Izlandon

Reykjavík egyik szimbolikus épületébe egy magyar cég szállítja a nyílászárókat.

Ajtók felsőfokon
  • 2019-06-07 09:00
  • Deco

Ajtók felsőfokon

Biztonságos, esztétikus és fényáteresztő beltéri és bejárati ajtók.

Design Oscar-díjat nyert az Elegante ablakprofil

Design Oscar-díjat nyert az Elegante ablakprofil

A piac legkeskenyebb tokjával rendelkező nyílászáró kreatív és okos, ráadásul a funkcionális igényeinkből sem kell lejjebb adnunk. 

Hirdetés