Erőteljes kampánnyal hívja fel a figyelmet az épületek egészségre gyakorolt hatására a WELL-épületminősítési rendszer

A WELL zöld épületminősítési rendszer fókuszában az ember áll. Az épületek kialakítása, minősége számos esetben nem támogatja az emberi szervezet egészséges működését. Ennek módosítására, javítására jött létre a WELL-épületminősítési rendszer, mely tíz témakör köré szerveződik: levegő- és vízminőség, hőkomfort, akusztika, világítás, anyaghasználat, táplálkozás, mozgás, szellemi környezet és közösség.

A szemlélet népszerűsítése és ismertté tétele kiemelten fontos, hiszen modern világunkban napjaink nagy részét zárt terekben, épületekben töltjük, és testi-lelki jóllétünk, kiegyensúlyozottságunk szempontjából sem mindegy, hogy milyen körülmények között zajlanak mindennapjaink.

A WELL egy igazán erős, többcsatornás marketingkampánnyal indította az idei évet céljai eléréséért.

A kampányban az egészséges környezetért elkötelezett sztárok is megszólalnak, így Jennifer Lopez, Lady Gaga, Michael B. Jordan, Robert De Niro, Venus Williams, Wolfgang Puck, Deepak Chopra és Dr. Richard Carmona

A világszerte ismert és elismert hírességek, tudósok, közegészségügyi szakemberek a WELL nagyköveteiként arra ösztönzik a közönséget, hogy keressék a WELL Healthy-Safety minősítéssel ellátott helyeket, mert – ahogy Lady Gaga fogalmazott – „ott biztonságban érezhetik magukat, így ismét kimerészkednek a világba, és együtt újrateremthetjük a közösségi szellemet.”

De nemcsak a világsztárok tőlünk kissé távoli kampányában értelmezhető a projekt: lesznek WELL Health-Safety pecséttel ellátott épületek Magyarországon is. A minősítés a magas szintű bizalom megteremtésének eszköze az ügyfelek, a befektetők és nem utolsó sorban az alkalmazottak irányába, továbbá segít bizalommal visszatérni az üzleti életbe. 

Forrás: Wellcertified
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

A Varso Place elnyerte a WELL új egészségbiztonsági minősítését

A Varso Place elnyerte a WELL új egészségbiztonsági minősítését

Ez a minősítés már a koronavírus előidézte helyzetre is reagál.

Aranyfokozatú WELL előminősítést kapott az Agora Budapest

Aranyfokozatú WELL előminősítést kapott az Agora Budapest

A projekt mindkét épülete, az Agora Tower és az Agora Hub is.

10 WELL-megoldás, ami segít egy iroda újranyitásában

10 WELL-megoldás, ami segít egy iroda újranyitásában

A Bánáti+Hartvig Építésziroda házon belül szállította a megoldást.

Hirdetés