Egyedi megoldásokat, magas minőségű lámpatesteket kínál a Pont Light cég, amely Magyarországról indul a nemzetközi piac felé.

Egyedi megoldásokat, magas minőségű lámpatesteket kínál a Pont Light cég, amely Magyarországról indul a nemzetközi piac felé, folyamatosan bővíti a kínálatát, és már WELL Office-megoldásokat is tud.

A Pont Light világítástechnikai cég magyar brand, saját gyártású termékekkel, a cég központja is Magyarországon van, ugyanakkor egyre jobban nyit a világpiacra is. „Arra törekszünk, hogy legalább kétévente négy-hat új termékkel álljunk elő, amelyeket nemzetközi kiállításokon bemutathatunk a régi és az új ügyfeleinknek – mondja Yusuf Durmus tulajdonos. – Igyekszünk minden nap új ötletekkel előállni, kipróbálni valamit, állandóan kísérletezünk. Az elsődleges célunk mégis a magyar piac, hiszen rengeteg megvalósult és megvalósítandó projektünk van itthon is. Ezzel párhuzamosan a nemzetközi szintér a versenyképesség kiváló mutatója.”

 

A fentiekből következik, hogy az építészeti és technikai lámpatesteket gyártó cégnél alapvető fontosságú a magas színvonal, a csúcsminőség. 

Mindez akkor lesz igazán érdekes, ha tudjuk: a standard mellett egyedi megoldásokkal is segít megvalósítani építészek, belsőépítészek álmait.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a tervezők akár felskiccelhetik az álomlámpájukat, ők pedig legyártják – erre utal a cég szlogenje is: designed with you. A termékeik jellemzően szilárd és tartós alumíniumból készülnek, a lámpatesteket bármilyenre formálhatják, de talán ennél is fontosabb, hogy a legmodernebb technikát használják, és az adott célnak megfelelően optimalizálják a világítást – mást követel egy oktatóterem, egy kávézó, egy iroda vagy éppen egy üzlethelyiség.

A termékeiket nagy műgonddal készítik el, elvégre a munkafolyamatok csak mintegy húsz százaléka gépesített, majd a hajlítást, hegesztést, csiszolást kézzel végzik.

Az elektronikát a világ egyik legjobb szakipari cége, az osztrák Tridonic szállítja, így eleget tehetnek extrább igényeknek is, például azokat a rendeléseket, ahol állítható színhőmérsékletű lámpatesteket szeretnének, amelyek reggel melegebb, nappal kicsit hidegebb fényt adnak, majd este ismét melegebbet. De klasszikus termékcsoportokat is kínálnak, többek között süllyesztett és sínre szerelt spotlámpákat.

Miután a termékkínálat folyamatosan bővül, megéri vetni rá egy pillantást, és nem árt észben tartani: egyedi kérésekkel és WELL Office-megoldásokkal is lehet számolni.
 

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Hordozható hangulatvilágítás

Hordozható hangulatvilágítás

Designlámpa-válogatás a Be Light!-tól.

Dinamikus absztrakció és fém-üveg kompozíció

Dinamikus absztrakció és fém-üveg kompozíció

Designlámpa-válogatás a Be Light!-tól.

Tervpályázatot írtak ki az építészeti múzeumra

Tervpályázatot írtak ki az építészeti múzeumra

Az Építészet Ligete a Városligeti fasorban épülhet fel.

Hirdetés