Hörmann ajtók a Móradombi uszodában

Profi és amatőr sportolókat, de tanulókat is vár az intézmény.

Tavaly ősszel készült el a sportkedvelő közönség számára Mórahalmon a Móradombi Uszoda, amely nemcsak vízilabda mérkőzéseknek, hanem a sportolóknak és pihenni vágyóknak is kínál szolgáltatásokat.

A vizes sportoknak és az úszásoktatásnak is új lendületet ad majd a 2000 négyzetméteres épület, melyben két medence is található, amiből a nagyobb 25x33 méteres és alkalmas a vízilabda mérkőzések lebonyolítására is. A medencék mellett jakuzzit, merülő medencét és finn-, illetve infraszaunát is beépítettek. Ezek mellett pedig egy mobil lelátót is kialakítottak, ami a rendezvények igényei szerint mozgatható. A létesítményt összekötötték a mellette lévő sportcsarnokkal is, így a sportolni vágyók könnyebben tudják majd használni az uszodát.

Az uszoda ajtajait a Hörmann Hungária Kft. szállította, a vállalat nagy szakértelemmel és német minőségi termékekkel szolgálja ki ügyfeleit, legyen szó magán épületekről, ipari vagy sport komplexumokról.

„Mindig nagy öröm számunkra, hogy ha olyan projektekben vehetünk részt, amelyek jobbá teszik egy adott közösség életét.

Egy uszodában, más sportkomplexumokban, de akár a saját házunkban vagy lakásunkban is fontos, hogy milyen bejárati és beltéri ajtókat használunk, gondoljunk akár a szigetelés fontosságára vagy ipari és irodai felhasználás esetén a tűzállóságra, szellőző képességre.

A termékeink magas minősége révén a már előbb említett ügyfél igényeket mind ki tudjuk szolgálni” – mondta Szujó László, a Hörmann Hungária Kft. ügyvezető igazgatója.

A Hörmann már három évtizede van jelen Magyarországon német minőségű termékeivel. A vállalat folyamatosan fejleszti szolgáltatásait az ügyféligényeknek megfelelően. Tavaly indították el virtuális bemutatótermüket, hogy a járványhelyzetben is segítsék vásárlóikat a megfelelő termék kiválasztásában.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Higiénikus megoldások nyilvános épületekhez

Higiénikus megoldások nyilvános épületekhez

Hogyan tehetünk óvintézkedéseket olyan tereken, ahol tömegek mozognak? Erre kínál megoldást a Hörmann.

Az elmúlt évszázad trendje ismét felszállóágban: egyre több ifjúsági szálló épül

Az elmúlt évszázad trendje ismét felszállóágban: egyre több ifjúsági szálló épül

A németországi Bayreuth városának közösségi helyszíne masszív, de mégis otthonos.

Innovatív tolóajtók
  • 2020-07-12 14:00
  • Deco

Innovatív tolóajtók

Nemcsak helytakarékosak, de a ház látványos elemei is lehetnek.

Hirdetés