Halmozta a sikereket a Market az Év Irodája versenyén

Három Market Építő Zrt. által épített irodaház is van a nyertesek közt. 
 

Az Év Irodája verseny kapcsán idén három olyan irodaház is díjazást kapott, melyek a Market Építő Zrt. kivitelezésével készültek el. Külön teljesítmény, hogy a három iroda ráadásul párhuzamosan épült: a MOL Campus, a BOSCH Campus, valamint az OTP központi irodaháza, az M12 is a tavalyi évben valósult meg és került átadásra. 

A MOL Campus a 86 000 négyzetméterrel, a BOSCH Campus 90 000 négyzetméterrel, az OTP M12 pedig mintegy 84 000 négyzetméterrel gazdagította a hazai irodapiacot. Ez összesen 260 000 négyzetméternyi irodatér-megvalósítását jelenti úgy, hogy mindegyik véghajrája és befejező munkálatai a 2022-es évben zajlottak le. 


Az Év Székháza díjat a MOL Campus nyerte el, amiben a legkorszerűbb munkakultúra-trendek jelennek meg. A Kopaszi-gáton az ország legmagasabb épületeként átadott, környezettudatos és emberközpontú székház olyan technológiai megoldásokkal rendelkezik, amelyek a design, a belsőépítészet és a fenntartható üzemeltetés terén is kiemelkedőek. 
 Az Év Irodaparkja a BOSCH Campus lett. A vállalat 2022-ben befejezett, nagy léptékű fejlesztése nem kevesebbet tűzött ki céljául, minthogy életre keltse a jövő munkahelyét. A „campus”  elnevezés jól mutatja, hogy egy olyan komplex központot alakítottak ki, amely egy épületegyüttesbe rendezte szakterületeit és munkaformáit – irodák, laborok, tesztfelületek, a kutatás és az innováció terei, közösségi terek, konferencia- és előadótermek – amelyek összehangolt egységével nemcsak hatékonyság, de a brand és annak megtartó ereje is nőtt.
 Az Év Irodája Nagyvállalati díjat a OTP M12 elnevezésű irodaháza kapta: a Madarász utcai épületkomplexum a legújabb trendeknek megfelelő kényelmi és fenntartható szolgáltatásokat kínál a dolgozóknak. Az M12 nem csupán volumenében számít különlegesnek, de belsőépítészeti, kertészeti megoldásait tekintve is kiemelkedik a hazai irodaház-építészet példái közül. A 2022 nyarán birtokba vett épület kívül-belül egyszerre szimbolizálja a bankcsoport múltját és jelenét, fókuszban a közösségi élménnyel. 
 

Az OTP új irodaházáról írt „A nagyságból erényt” című cikkünket az OCTOGON magazin 176-os (2022/4-es) lapszámában olvasható.Forrás: sajtóanyag

 

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Fegyelmezett német cégközpont ipari jelleggel – és rengeteg poénnal

Fegyelmezett német cégközpont ipari jelleggel – és rengeteg poénnal

Május végén birtokba vette új székházát a Market.

Közösségépítés és digitalizáció

Közösségépítés és digitalizáció

Báthory Balázs vezérigazgató-helyettes víziói a Market új székháza kapcsán.

Huszonöt éves a Market Építő Zrt.

Huszonöt éves a Market Építő Zrt.

Hazánk mára legnagyobb, piacvezető magasépítőipari vállalata.

Hirdetés