Elindult az Év Homlokzata 2023 közönségszavazás

Ön melyik családi házba költözne be szívesen? Szavazzon a legszebb építészeti megoldásokra!

Elindult az Év Homlokzata pályázat közönségszavazása, amelyen bárki leadhatja szavazatát az idén versenyben lévő családi házakra. A szavazatokat 2023. szeptember 30-ig lehet leadni az evhomlokzata.hu oldalon keresztül.
 

Az egyik legrangosabb és legmagasabb díjazású építészeti megmérettetés, az Év Homlokzata alapítója és főtámogatója a Baumit, védnöke pedig a Magyar Építőművészek Szövetsége. A szervezők a korábbi évekhez hasonlóan idén is az egész országból, öt kategóriában várták a legizgalmasabb homlokzati megoldásokat: családi ház, társasház, középület, energetikai felújítás, műemlék felújítás.
 


A pályázaton mind építészek, mind kivitelezők indulhattak, amennyiben az új vagy újonnan felújított homlokzatok megalkotásához Baumit termékeket használtak. A beérkezett pályázatokat minden évben neves építészekből és szakértőkből álló, független szakmai zsűri bírálja el. Az eredményt novemberben hirdetik ki, de addig is, családi ház kategóriában a zsűri mellett Ön is díjazhatja a kedvenc épületét! A közönségszavazás nyertese oklevél elismerésben részesül. 

„Családi ház kategóriában idén 35 nevezés érkezett az ország minden tájáról; Szombathelytől, Biatorbágyon át egészen Berettyóújfaluig. Nagyon örülünk annak, hogy az Év Homlokzata verseny népszerűsége töretlen és mind az építészek, mind a kivitelezők évről évre szívesen nevezik az elkészült alkotásokat. November 16-án a Magyar Zene Házában tartandó díjátadón kiderül, egyetért-e a közönség a zsűrivel!”

– mondta el a beérkezett pályázatok kapcsán Járomi Judit, a Baumit ügyvezető igazgatója
 

HOGYAN LEHET SZAVAZNI A LEGSZEBB ÉPÜLETEKRE? 

A szavazatokat elektronikus úton, az evhomlokzata.hu weboldalon keresztül lehet leadni 2023. szeptember 30-ig.

A weboldalon megtekintheti az összes jelöltet, a Bővebben gombra kattintva több képet is megnézhet, és megtudhatja, milyen Baumit anyagokkal készült a ház homlokzata, ki a tervezője és a kivitelezője, az épület melyik településen található.

Több épületre is voksolhat, egy nap legfeljebb 3 családi házra adhatja le szavazatát. A már leadott szavazat nem visszavonható. Az a családi ház, amelyik a legtöbb szavazatot kapta, a közönségszavazás nyertese lesz, és az Év Homlokzata 2023 díjkiosztóján átveheti a pályázat közönségdíjának oklevelét, a közönségdíj anyagi juttatással nem jár.Forrás: sajtóanyag

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Év háza 2022: Indul a közönségszavazás!

Év háza 2022: Indul a közönségszavazás!

Melyik családi ház és középület tetszik Önnek a legjobban?

Szavazz az Év Épületére!

Szavazz az Év Épületére!

Az Archdaily listáján eddig 15 magyar épület szerepel.

Elindult az Év háza közönségszavazás

Elindult az Év háza közönségszavazás

Két kategóriája egy-egy nyerteséről dönthet a publikum.

Hirdetés