A digitális GlassTime hamarosan magyarul is megjelenik.

A GlassTime műszaki kézikönyv építészek, üvegfeldolgozók részére és függönyfalakkal dolgozók számára nyújt naprakész segítséget mindennapi munka során. A kézben forgatható könyv után a szakemberek, de akár csak a téma iránt érdeklődők számára mára digitálisan is elérhető a Guardian Glass gondozásában megjelent hiánypótló tudásanyag. A digitális feldolgozás sok hasznos információval szolgál magáról az üvegről, annak feldolgozásáról, alkalmazásáról és beépítéséről.

A GlassTime egy olyan műszaki kézikönyv, amely alapvető online üveges referencia gyűjteményként jó szolgálatot tesz az üveggel foglalkozó szakemberek számára.


Az új, digitális verzió könnyen áttekinthető, interaktív, az információk pedig a gyártó által szükség szerint bármikor frissíthetők. A műszaki és szakmai tartalmat a Guardian Glass nemzetközi szakértői csoportja jegyzi, a munka során jócskán építettek a végfelhasználóktól érkező értékes információkra is.

A kézikönyv rendszerezi az üvegek alkalmazásának lehetőségeit, előnyeit, valamint az egyes üvegfajták tulajdonságait, és persze kitér gyártástechnológiájukra is. Ezekre alapozva részletesen ismerteti az üvegszabványokat, valamint javaslatokat ad az üveg feldolgozására, felhasználására lakóházakban és más funkciójú épületekben egyaránt.

Aki mégis jobban kedveli a kézzel fogható formátumot, annak jó hír, hogy az online kézikönyv minden oldala nyomtatható, de az anyag PDF fájlként elmenthető saját gépünkre vagy e-mailen is megosztható. A szakemberek könnyedén elérhetik a Guardian Glass termékeinek egyes weboldalait, kereshetnek benne kulcsszavakra és olyan hasznos online számítási eszközöket is elérhetnek, mint például a "Glass Analytics". Amennyiben a kézikönyv felhasználójának műszaki támogatásra, termékmintára vagy speciális projekt tanácsadásra van szüksége, igényét néhány kattintással könnyen és hatékonyan eljuttathatja a gyártóhoz.

Guus Boekhoudt, a Guardian Glass Europe, Oroszország és Ázsia alelnöke és a Guardian Europe ügyvezető igazgatója véleménye szerint a szakma egy hasznos összefoglalóval lett gazdagabb:

„A GlassTime digitális verziójával a Guardian Glass alapvető üveg-tudástárat épített fel. Ezzel szakértelmünket bárhol és bármikor elérhetővé tesszük a felhasználók számára.”

A jelenleg angolul debütáló digitális üveg-enciklopédia hamarosan magyarul is elérhető lesz, de addig is érdemes a látványos képekkel illusztrált anyagot tanulmányozni.

A GlassTime digitális verziójához látogass el a www.guardian-possibilities.com  oldalra, további információért pedig a magyar nyelvű weboldalra.

(x)


További kérdés esetén itt veheted fel a  a kapcsolatot a Guardian magyarországi képviseletével:

Németh Árpád András
anemeth@guardian.com
+36 30 479 1828
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Guardian Glass: Üveg és fenntarthatóság kéz a kézben

Guardian Glass: Üveg és fenntarthatóság kéz a kézben

Az üveggyártó cég megkapta a C2C tanúsítvány bronz fokozatát nyolc európai üzemében folyó üvegeinek előállításáért.

Janus-arcú villa

Janus-arcú villa

Precíz tömegjátékok. 

Parkolj!

Parkolj!

Gombamód szaporodnak a P+R parkolók Antwerpen-szerte.

Hirdetés