Hirdetés

Az Építem az Otthonom keretében a résztvevők az építkezés során felmerülő legfontosabb kérdésekre kaphatnak válaszokat. 

Szeptember 26. és október 2. között rendezik meg az Építem az Otthonom házépítésről és házfelújításról szóló virtuális konferenciát, amelyet a szervezők ajánlanak mindenkinek, aki a fenti tevékenységek valamelyike előtt áll. 

Az eseményen a résztvevők megismerkedhetnek a 2021-től megkerülhetetlen házépítési jogszabállyal, amely szerint 2021-től csak olyan házak építhetők, amik teljesítik az EU „közel nulla nettó energiaigényű” rendelkezés előírásait. A konferenciába online becsatlakozók hét napon keresztül szakértőkkel beszélik át az építkezés teljes folyamatát, valamint a legújabb trendeket.

Szó lesz arról is, hogyan lehet minimalizálni az építési költségeket és hogyan kerüljük el azt a hibát, hogy a tényleges költségek az építkezés végén jóval magasabbak lesznek, mint az előre eltervezett költségvetés. A hétnapos konferencián több mint húsz szakértő tart majd előadásokat.

A konferencia ingyenes, itt tudsz regisztrálni.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Ki lesz „Az év építőipari személyisége”?

Ki lesz „Az év építőipari személyisége”?

Idén ötödik alkalommal ítélik oda a rangos szakmai díjat, melynek díjátadója március 30-án az Építőipar 2023 konferencia keretein belül kerül megrendezésre.

Hirdetés