Budapest legnagyobb vegyes funkciójú ingatlanfejlesztésének első irodaházára, a BudaPart GATE épületére vonatkozóan kötött ma finanszírozási megállapodást a K&H Bank a terület fejlesztőjével. Budapest legnagyobb vegyes funkciójú ingatlanfejlesztésének első irodaházára, a BudaPart GATE épületére vonatkozóan kötött ma finanszírozási megállapodást a K&H Bank a terület fejlesztőjével. A BudaPart projekt első irodaháza 20 092 négyzetméteres és 11 emeletes, melynek bérbeadottsága hamarosan eléri a 40%-ot. A 2017-ben megkezdett kivitelezési munkálatokért a Market Építő Zrt. felel, az átadás pedig várhatóan 2019 végére valósul meg. A magas energiahatékonysági és korszerű építészeti megoldásokat felsorakoztató, nagy zöldfelületi adottságokkal rendelkező irodaház LEED GOLD minősítéssel rendelkezik majd, valamint az épületben egy 405 férőhelyes mélygarázs is kialakításra kerül 3 pinceszinten. 
 
A mostani megállapodás már a második K&H Bank és a Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. között, korábban a beruházás első ütemében megvalósuló BudaPart Otthonok A és C lakóépületére szerződtek.  
 


„Egy ilyen mértékű és komplexitású beruházás kapcsán rendkívül fontos, hogy pénzügyi partnerünkkel szorosan együtt tudjunk működni, hogy közösen megtalálhassuk  a számunkra legmegfelelőbb, személyre szabott pénzügyi megoldásokat. Ebben úgy gondolom, hogy tökéletes partnerünk a K&H Bank, amely hazánk egyik vezető projektfinanszírozással foglalkozó pénzintézete. A finanszírozás a projektfinanszírozási ügyletekre jellemző módon szigorú feltételek és folyamatos banki monitoring mellett valósul meg, amely biztosítékot jelent a jövőbeni bérlőink, illetve vevőink számára is a projekt megfelelő megvalósulására vonatkozóan. Magyarország legnagyobb városnegyed-fejlesztése, a BudaPart ideális adottságokkal bír mind a nagy- és középbefektetők számára is, így nagy megtiszteltetésnek érezzük, hogy egy korábbi sikeres együttműködésünket folytatva ismételten a K&H Bankkal dolgozhatunk együtt.” -  mondta el a Dr. Nádasdy Bence, befektetési és finanszírozási igazgató.


 
Hodina Péter, a K&H Bank Vállalati értékesítési igazgatóságának vezetője hozzátette: „A K&H Bank vállalati szolgáltatásai között mindig hangsúlyos szerepet kaptak a hazai ingatlanfejlesztések. Számunkra a projekt profi megvalósítása, egyedülállósága, valamint a beruházást megvalósító csapat is egyaránt fontos szerepet játszott a döntés meghozatalában. Örömmel nézünk a következő BudaParttal közös projektünk elé!”  
 
A BudaPart beruházás keretein belül összesen 30 épület, 15 lakó- és 14 irodaház, továbbá egy hotel kivitelezése valósul meg. Ezek közül négy lakó- és egy irodaház átadása 2019-re várható.
 Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

A városok titkos tartalékai

A városok titkos tartalékai

Rozsdaövezeti akcióterületté nyilvánították a BudaPart városnegyed fejlesztést a Kopaszi-gátnál.

Egy épület arca - Muhari Csillával beszélgettünk a homlokzattervezésről

Egy épület arca - Muhari Csillával beszélgettünk a homlokzattervezésről

Muhari Csilla, a Facade Design & Building egyik alapítója azt tűzte ki célul, hogy olyan homlokzatokat tervezzen, amivel formálja környezetét.

Már az ötödik lakóépületet adták át Budapest legmodernebb városnegyedében

Már az ötödik lakóépületet adták át Budapest legmodernebb városnegyedében

Az újabb nemzetközi elismerést nyert BudaPart városnegyedben.

Hirdetés