Budapest legnagyobb vegyes funkciójú ingatlanfejlesztésének első irodaházára, a BudaPart GATE épületére vonatkozóan kötött ma finanszírozási megállapodást a K&H Bank a terület fejlesztőjével. Budapest legnagyobb vegyes funkciójú ingatlanfejlesztésének első irodaházára, a BudaPart GATE épületére vonatkozóan kötött ma finanszírozási megállapodást a K&H Bank a terület fejlesztőjével. A BudaPart projekt első irodaháza 20 092 négyzetméteres és 11 emeletes, melynek bérbeadottsága hamarosan eléri a 40%-ot. A 2017-ben megkezdett kivitelezési munkálatokért a Market Építő Zrt. felel, az átadás pedig várhatóan 2019 végére valósul meg. A magas energiahatékonysági és korszerű építészeti megoldásokat felsorakoztató, nagy zöldfelületi adottságokkal rendelkező irodaház LEED GOLD minősítéssel rendelkezik majd, valamint az épületben egy 405 férőhelyes mélygarázs is kialakításra kerül 3 pinceszinten. 
 
A mostani megállapodás már a második K&H Bank és a Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. között, korábban a beruházás első ütemében megvalósuló BudaPart Otthonok A és C lakóépületére szerződtek.  
 


„Egy ilyen mértékű és komplexitású beruházás kapcsán rendkívül fontos, hogy pénzügyi partnerünkkel szorosan együtt tudjunk működni, hogy közösen megtalálhassuk  a számunkra legmegfelelőbb, személyre szabott pénzügyi megoldásokat. Ebben úgy gondolom, hogy tökéletes partnerünk a K&H Bank, amely hazánk egyik vezető projektfinanszírozással foglalkozó pénzintézete. A finanszírozás a projektfinanszírozási ügyletekre jellemző módon szigorú feltételek és folyamatos banki monitoring mellett valósul meg, amely biztosítékot jelent a jövőbeni bérlőink, illetve vevőink számára is a projekt megfelelő megvalósulására vonatkozóan. Magyarország legnagyobb városnegyed-fejlesztése, a BudaPart ideális adottságokkal bír mind a nagy- és középbefektetők számára is, így nagy megtiszteltetésnek érezzük, hogy egy korábbi sikeres együttműködésünket folytatva ismételten a K&H Bankkal dolgozhatunk együtt.” -  mondta el a Dr. Nádasdy Bence, befektetési és finanszírozási igazgató.


 
Hodina Péter, a K&H Bank Vállalati értékesítési igazgatóságának vezetője hozzátette: „A K&H Bank vállalati szolgáltatásai között mindig hangsúlyos szerepet kaptak a hazai ingatlanfejlesztések. Számunkra a projekt profi megvalósítása, egyedülállósága, valamint a beruházást megvalósító csapat is egyaránt fontos szerepet játszott a döntés meghozatalában. Örömmel nézünk a következő BudaParttal közös projektünk elé!”  
 
A BudaPart beruházás keretein belül összesen 30 épület, 15 lakó- és 14 irodaház, továbbá egy hotel kivitelezése valósul meg. Ezek közül négy lakó- és egy irodaház átadása 2019-re várható.
 Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

185 lakásos épülettel bővül a BudaPart

185 lakásos épülettel bővül a BudaPart

Megkezdődött az előregisztráció a BudaPart Otthonok ’F’ lakásaira.

Szerkezetkész a BudaPart következő irodaháza

Szerkezetkész a BudaPart következő irodaháza

Közel 20 000 négyzetméteren kínál majd irodahelyiségeket és egyéb szolgáltatásokat jövő nyártól.

Már több mint 700 lakás elkelt a BudaParton

Már több mint 700 lakás elkelt a BudaParton

Folyamatos az érdeklődés a lakásvásárlók körében.

Hirdetés