Megkezdődtek a Le Jardin lakópark építési munkálatai, mely a LIVING eddigi legzöldebb fejlesztése. Nevéhez hűen az új otthonok természetközeli pihenést ígérnek az odaköltözőknek belső, fás parkokkal, oldalkertekkel, nagy teraszokkal és passage-al. A lakópark első ütemének átadása 2024-ben várható.

Január közepén megkezdődtek az építési munkálatok a LIVING eddigi legzöldebb fejlesztésénél, a Rozsnyay utcában található Le Jardin lakóparknál. A fejlesztés egyedisége, hogy az épületből a Rákos patakhoz közvetlen lejáró vezet majd a lakók számára, a patak túloldalán pedig egy felújított park is megtalálható, amely az új gyalogos hídnak köszönhetően közvetlenül megközelíthető. A 2021-ben indított lakófejlesztés keretében két ütemben összesen 310 ökobarát lakás épül fel a Váci út közelségében.A Le Jardin hatékony alaprajzú, napsütötte, praktikus stúdiólakásoktól egészen a nagyvonalú, ötszobás penthouse lakásokig kínál lehetőségeket. A két épület közötti területen belső park, egyfajta zárt „passage” alakul majd ki, miközben a külső oldalakon széles oldalkertek találhatóak, amelyek nagyszámú kertkapcsolatos lakás lehetőségét teremtik meg. Az emeleti lakások mindegyike teraszos otthon, egyes nagyteraszokon pedig jakuzzi elhelyezésére is lehetőség van. A lakók zavartalanul élvezhetik majd a kerület egyik legszebb és legkorszerűbb épületében a természetközeli pihenést.

A lakópark közvetlen közelében játszótér, óvoda, iskola, két gimnázium és szakközépiskola, valamint egyetem is található, így kitűnő választás gyerekes családok számára. Az aktív életmód kedvelőinek pedig a közeli futópálya, szabadtéri kondipark és sport klub biztosítja a sportolási lehetőséget. A Le Jardin csendes, idilli környezetben helyezkedik el, mindazonáltal a nyüzsgő belváros is könnyedén elérhető a kiváló tömegközlekedési lehetőségeknek köszönhetően.A lakásokat egytől egyig átlagon felüli esztétikai és műszaki tartalom, illetve AA+ energetikai besorolás és gazdaságos üzemeltetés jellemzi. A LIVING eddigi legfenntarthatóbb fejlesztését teljes mértékben megújuló energián alapuló gépészeti megoldások, környezettudatos anyaghasználat, szelektív hulladékkezelés, környezettudatos vízfelhasználás, esővíz újrahasznosítás, illetve felület hűtés-fűtés jellemzi.

A LIVING fejlesztéseihez híven a Le Jardin-ben is elérhetőek lesznek a lakók mindennapjait megkönnyítő közösségi szolgáltatások és okos megoldások, mint a business corner, közösségi nappali, közösségi könyvtár, fészer, csomagpont, közösségi BBQ hely, fűszerkert, valamint közösségi autó. Minden lakás okosotthonnak készül, a SMART Home ingyenes alapcsomagban található központi egység, okos dugalj, ingyenes WiFi szolgáltatás biztosított a lakók számára. Az alapcsomag szolgáltatásai felár ellenében bővíthetőek, a SMART+ csomag részeként. A LIVING szolgáltatócégének, a LIVING Service szolgáltatásainak keretében pedig profi segítség vehető igénybe többek között a lakás bérbeadásához vagy a műszaki átadás-átvétel lebonyolításához, akár saját célra, akár befektetési célzattal vásárolt ingatlan esetében.

 

A LIVING Magyarország egyik vezető lakóingatlan-fejlesztője, célja olyan modern, városi otthonok létrehozása, amelyek emberközpontú szolgáltatásaikkal és intelligens megoldásaikkal az ott lakók életminőségét javítják. A LIVING 2018-as alapítása óta átadott, illetve jelenleg fejlesztés alatt álló lakásainak száma megközelíti az 1500-at, eladott lakásainak száma meghaladja az 1000 db-ot.

Megvalósult fejlesztései a Kassák Residence és a Metropolitan Garden, folyamatban lévő projektjei a Park West 1-2, a Kassák Passage, a Kassák Terrace és a Le Jardin lakóparkok. A lakófejlesztésekben közös a kiváló közlekedési lehetőségekkel és szolgáltatások sokaságával rendelkező lokáció, a lakók számára ingyenesen elérhető közösségi szolgáltatások, az átlagon felüli műszaki minőség és környezettudatos megoldások, valamint az alapcsomag részeként érkező okosmegoldások.

 

Forrás: sajtóanyag
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Már a föld felett zajlik a Metropolitan Garden építése

Már a föld felett zajlik a Metropolitan Garden építése

A pinceszint elkészültével megkezdődtek a földfelszín feletti munkálatok.

Közösségi lakópark épül a Lehel tér szomszédságában

Közösségi lakópark épül a Lehel tér szomszédságában

A Park West a belváros közelségét preferáló, környezettudatos fiatalok és aktív életmódot folytatók otthona lesz.

Közösségi fészer, könyvtár és játszóház: jön a Metropolitan Garden

Közösségi fészer, könyvtár és játszóház: jön a Metropolitan Garden

Megkezdődött a LIVING ernyőmárka második lakóprojektjének kivitelezése a XIII. kerületben. 

Hirdetés