A Park West a belváros közelségét preferáló, környezettudatos fiatalok és aktív életmódot folytatók otthona lesz.

A XIII. kerület szívében, a WestEnd City Center, a Városliget és a Biodom közelében a Casiopea Group Architecture and Design koncepciója alapján hamarosan elkezdődik a Park West kivitelezése. A fejlesztés a smart living megoldások mellett egyedülálló közösségi szolgáltatásokat is biztosít a lakóknak. A három ütemben épülő lakópark összesen 700 lakást kínál a pezsgő városi életformát kedvelő lakást keresőknek, az I. ütemet várhatóan 2021 elején adják át. 

Park West lakópark - építész: Casiopea Group Architecture and Design
Megkezdődött a Park West lakásainak értékesítése a WING Zrt. lakóingatlanokra specializálódott ernyőmárkája, a LIVING legújabb beruházásaként. A Park West elsősorban az aktív életmódot kedvelő, környezettudatos életet élni kívánó fiatalok számára jelent optimális megoldást, akiknek fontos a jó lokáció, valamint a lakópark által biztosított közösségi és smart szolgáltatások. 

A legnagyobb számban 40-50 m2-es lakásokat tartalmazó Park West tervezésénél elsődleges szempont volt a hatékony alaprajz, a benapozás vizsgálat és a környezettudatos megoldások kialakítása.

A napfényes otthonok többsége dél-keleti tájolású; illetve dél-nyugati, nyugati tájolású belső kertes lakás. A legfelső szintekről Budára néző panoráma élvezhető. Minden lakáshoz tartozik terasz, minden lakás esetén elérhető mélygarázsban biztosított parkoló és ritkaságszámba menő módon, emeleti tárolók is rendelkezésre állnak.  A kivitelezői minőség messze a piaci átlag feletti köszönhetően a nagymúltú fejlesztői háttérnek. „A LIVING márka harmadik lakóingatlan-beruházása, a Park West olyan, a XXI. század igényeit kielégítő, közösségi szolgáltatásokat és okos funkciókat nyújtó lakópark, amely azoknak nyújt kiváló lehetőséget, akik szeretik a pezsgő városi életformát, a személyre szabható megoldásokat, valamint fontos számukra a környezettudatos életmód.” – mondta a projektről Martin János, a WING Zrt. lakóprojektekért felelős igazgatója.

Park West lakópark - építész: Casiopea Group Architecture and Design
A közösségi és smart living megoldásokat is kínáló lakópark a nagysikerű Kassák Residence-hez és a Metropolitan Gardenhez hasonlóan emberközpontú és intelligens szolgáltatásokkal igyekszik komfortossá tenni a LIVING otthonokban élők mindennapjait. A korábbi lakóprojektekhez hasonlóan

a Park West is olyan egyedi lehetőségeket biztosít a lakóknak, mint a közösségi nappali-társalgó, könyvtár, takarítás, fészer, vagy a 0-24 órás csomagátvétel. Ezen túlmenően pedig a Park West kialakításánál különös hangsúly került a munka-magánélet egyensúlyát fókuszba helyező otthoni munkavégzés támogatására, miként a Park West közös nappalija nemcsak a relaxáció helyszíne lehet, hanem co-working munkateret és ennek részeként business corner szolgáltatásokat kínál.

Park West lakópark - építész: Casiopea Group Architecture and DesignA Park West otthonok okos megoldásai közé tartoznak a távoli fűtésvezérlés, az okos dugalj, vagy a távvezérelhető riasztó, illetve a távoli klíma-, redőny- és világításvezérlés. A lakópark környezettudatos működése során hőszivattyús megoldást, vagyis olyan fűtési rendszert kínál, amely a fűtési energiaigény jelentős részét megtakarítja a környezet energiáját felhasználva.

A Park West magas minőségű városi közösségi otthonokat kínál, amelyek hátterét a WING húsz éves ingatlanfejlesztési tapasztalata, komoly referenciái, pénzügyi stabilitása és a folyamatos innováció iránti elkötelezettsége biztosítja, egyaránt garanciát jelentve a minőségre és a megbízhatóságra.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Magyarország versenypozíciója jó az ingatlanbefektetések területén

Magyarország versenypozíciója jó az ingatlanbefektetések területén

Sikerrel mutatkoztak be a magyar ingatlanfejlesztések a világ egyik legjelentősebb ingatlanos eseményén, a MIPIM-en.

Júliusra megújulhat a nyíregyházi Tófürdő

Júliusra megújulhat a nyíregyházi Tófürdő

Elkezdődött a közel százéves, természetes sóstói fürdőhely rekonstrukciója.

Így néz majd ki a felújított Blaha Lujza tér

Így néz majd ki a felújított Blaha Lujza tér

Négymilliárdba kerül, egy évig tart majd a tér átalakítása.

Hirdetés