Hirdetés

A pinceszint elkészültével megkezdődtek a földfelszín feletti munkálatok.

A WING Zrt. lakóingatlanokra specializálódott ernyőmárkájának, a LIVING-nek második projektje elérte a 70 százalék fölötti értékesítettségi szintet. Az okosmegoldásokat és innovatív közösségi szolgáltatásokat kínáló Metropolitan Garden 2020-as átadását követően 105 otthonnal várja jövendő lakóit, akik a 10-90 százalékos fizetési ütemezést, valamint a kedvezményes, 5 százalékos áfakulcs előnyeit is élvezhetik. Az átadás 2020 második félévében várható.

A húsz éves fejlesztői háttérrel rendelkező WING Zrt. lakóingatlanokra specializálódott ernyőmárkája a Béke-tér közvetlen szomszédságát választotta a Metropolitan Garden helyszínéül.

A lokáció páratlansága abból fakad, hogy a zöldövezet közelsége ellenére sem kell lemondaniuk az ideköltözőknek a gyors belvárosba jutás lehetőségéről, ugyanis autóval kevesebb mint negyedóra alatt is megtehető a távolság, de a közelben elhaladó számos busz és villamos járatnak köszönhetően a tömegközlekedést választóknak is biztosított a kényelmes bejutás.

A Metropolitan Garden lakásainak alapterülete 30-110 m² közötti, a felmerülő igényekre építve a legnagyobb számban pedig 57 m² körüli lakások közül lehet majd választani. Minden otthonhoz tartozik majd egy erkély, melyek átlagos mérete 12 m² körüli. A projekt különlegessége, hogy az épület tetőszintjén maximálisan az egyedi igényekre szabható, budai hegyekre néző panorámás, teraszos otthonok kerülnek kialakításra. Az épület alatt pedig mélygarázs épül.

A lakók a Smart Home alapcsomaggal felszerelve vehetik át kiválasztott lakásukat, amely tartalmazza a központi egységet, egy okosdugaljat, valamint a távoli fűtésvezérlést. Az alapszolgáltatás igény szerint bővíthető többek között riasztóval, távoli redőny- és világításvezérléssel is. A LIVING által az országban elsőként bemutatott, közösségi szolgáltatások elérhetők lesznek a Metropolitan Gardenben is. A felnőttek a közösségi nappaliban tölthetik el szabadidejüket vagy végezhetik munkájukat, miközben a gyerekek elfoglaltságáról a számukra kialakított gyerekszoba gondoskodik. Ezen kívül a lakók a közösségi könyvtár, a közös fészer, valamint a BBQ helység és a fűszerkert előnyeit is élvezhetik. A postaszolgáltatás segítségével pedig a lakók csomagot adhatnak fel, vagy vehetnek át az épület előterében, megspórolva ezzel a postán töltött időt.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Mintatervek készülnek az építészeti hagyományok megőrzéséért

Mintatervek készülnek az építészeti hagyományok megőrzéséért

Az online katalógus az építkezni vágyó családokat segíti majd.

Közösségi lakópark épül a Lehel tér szomszédságában

Közösségi lakópark épül a Lehel tér szomszédságában

A Park West a belváros közelségét preferáló, környezettudatos fiatalok és aktív életmódot folytatók otthona lesz.

Így nézne ki a megújult Városmajori Szabadtéri Színpad

Így nézne ki a megújult Városmajori Szabadtéri Színpad

A pályamű a szabadtériségre, és a parkkal, természettel kialakított kapcsolatra helyezi a hangsúlyt.

Hirdetés