Hirdetés

Megújult és kiegészült a Terrán AddOn (X)

Már a Terrán Generon is elérhető a felületen.

Hogy a Terrán az építészek igényeinek is maximálisan eleget tegyen, megújította az ArchiCAD program alá beépülő Terrán AddOn-t, így már egyetlen gombnyomással minden információ rendelkezésére áll. A felület extra funkcióval bővült: ezentúl a Terrán Generon napelemes tetőcserépről is naprakész tervezői információk érhetők el.


A Terrán számára kiemelten fontos, hogy segítse, edukálja mind a lakosságot, mind a szakembereket. Az építészek munkájának támogatása, a kamarákkal, szakmai szervezetekkel való kollaboráció kiemelt prioritású a cég életében, ezt bizonyítja a Magyar Építőművészek Szövetségével kötött hosszú távú szakmai együttműködés is.

A közelmúltban a Terrán saját weboldalán egy kifejezetten az építészeknek szóló platformot hozott létre, ahol a termékek általános műszaki bemutatása mellett részletes és hasznos információkat kaphatnak az építészek a komplett Terrán tetőfedő rendszerről.

 

 

A cég több mint egy évtizede fejleszt olyan speciális beépülő felületet, amelynek segítségével a Terrán tetőcserepek és kiegészítők tervekbe integrálása egyszerűvé válik. A legfrissebb, kizárólag az ArchiCAD alá beépülő Terrán AddOn a széleskörű felhasználói igényeknek megfelelve egy komplex tervezéstámogató felületet kínál, amelynek segítségével – akár az ArchiCAD felületének elhagyása nélkül – minden releváns, fontos információ elérhető. Így nemcsak a tetőcserepekről, hanem a kiegészítő termékekről is egyetlen gombnyomással elérhetővé válik minden hasznos információ, például a speciális beépítési alapadatok, illetve fotorealisztikus látványkép is készíthető, teljesebbé téve így a tervet.

 Az AddOn nemcsak megújult, hanem ki is egészült: mostantól a Terrán Generon napelemes tetőcserépről naprakész részletes tervezői információk érhetők el – csomópontok, alátéthéjazati információk, termék leírások, adatok, teljesítmény nyilatkozatok –, valamint a napelemes tetőcserép a tervekbe beilleszthető (az előírásoknak megfelelő szabályokkal) és ráhelyezhető a megrajzolt tetőre, így a látványterven a Terrán Generon esztétikai előnyét is láthatja az építtető már a tervezési fázisban.

Az ArchiCad AddOn letölthető a Terrán weboldaláról, ahol további információk is elérhetők a megújult felületről.

 

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. | Web | Facebook | Instagram | YouTube

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

A Terrán külön gyárat épít a napelemes tetőcserepének

A Terrán külön gyárat épít a napelemes tetőcserepének

A bevezetése óta már több mint száz otthon és középület energiaellátását biztosítja Generon rendszer.

Hazai Termék védjegyet kapott a Terrán

Hazai Termék védjegyet kapott a Terrán

Több mint 100 éve készülnek Magyarországon, magyar alapanyagokból a tetőcserepek.

A pályázat, amire bármilyen funkciójú épülettel lehet jelentkezni

A pályázat, amire bármilyen funkciójú épülettel lehet jelentkezni

Ha a tetőt CREATON kerámia tetőcseréppel és/vagy CREATON beton tetőfedő anyaggal tervezték vagy valósították meg.

Nincs találat!

Hirdetés