Fekete-Tóth Tímea és Csécsei Ákos vezeti a DVM group tervezési divízióját

 

Átalakítja tervezési osztályának működését az integrált építészeti és építőipari szolgáltatásokat nyújtó DVM group. Az építészeti tervezés részleg élére Csécsei Ákost, a belsőépítészeti osztály vezetésére Fekete-Tóth Tímeát kérték fel az ügyvezető partnerek. A tapasztalt vezetők együtt fejlődtek a céggel, nevükhöz többszörösen díjazott, meghatározó projektek fűződnek. 

Magyarország egyik legnagyobb létszámú tervezőirodája szervezeti átalakításával még magasabb szinten képes reagálni a hazai és nemzetközi ügyfelek megnövekedett építész-szakmai igényeire. Az optimálisan lehatárolt munkameneteknek köszönhetően jelentősen javulnak a tervezési csapatok közötti folyamatok, és létrejöhet a magasabb szintű specializálódás a munkatársak között. A működési modell kettéválasztásával nemcsak a hatékonyságban történik pozitív változás, de a változás lehetőséget biztosít arra is, hogy még versenyképesebb ajánlatokat kínálhassanak az ingatlanfejlesztők, a befektetők és a multinacionális vállalatok számára.
 

 

Fekete-Tóth Tímea, belsőépítészeti tervezési igazgató rendkívüli fegyelemmel és precizitással viszi végig a projekteket, és ezt maximális kreativitással ötvözi. Építész tervezőművész diplomáját a Magyar Iparművészeti Egyetemen (MOME) szerezte, ahonnan belsőépítészeti diplomadíjjal távozott, és ez egyben karrierjét is megalapozta. Pályáját ipari épületek tervezésével kezdte, már ebben a tízéves időszakban megtapasztalhatta a nagy projektek feszes munkamenetét, ugyanakkor mindig arra törekedett, hogy emberközpontú tereket alkosson akár egy indusztriális környezetben is. Színdinamika szaktervező mérnöki másoddiplomáját a Budapest Műszaki Egyetemen szerezte.  A DVM group-hoz 2017-ben csatlakozott, alapépületi és belsőépítészeti munkák aktív résztvevőjeként olyan különleges projektek fűződnek nevéhez, mint a 20.000 m2-es bp Budapest iroda, a WineHUB shop és étterem, a Dr. Rose Magánkórház megújult vendégforgalmi területei és a Steam Budapest étterem a Szervita téren. 

Tervezői filozófiája a megújulásban rejlik, lázas érdeklődéssel kutatja, hogy mivel tud újdonságot, innovatív megoldásokat létrehozni. Módszere kutatáson, funkció analízisen és a megrendelő igényein alapszik. Mindez rendkívül jól illeszkedik a cég saját fejlesztésű munkatér kialakítási tanácsadó szolgáltatásához, a DVM Discovery-hez, amely terület ezentúl irányítása alá tartozik. 

 

 

 

 


 

Csécsei Ákos, építészeti tervezési igazgató 2018-ban kezdte meg pályafutását a cégnél vezető tervezőként. Hazai és nemzetközi projektekben szerzett szakmai tapasztalatait kamatoztatva kreatívan és precízen vezeti projektjeit. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki Karán diplomázott 2005-ben, tanulmányai alatt a Leonardo ösztöndíjprogramnak köszönhetően kétszer fél évet tölthetett neves spanyolországi építészirodákban nemzetközi csapatok tagjaként, mint az RCR Arquitectes és a Gras Architects irodák. Később egy évet Londonban töltött, ahol tovább mélyítette tudását a kortárs, modern nemzetközi építészetben. Építész tervezői és projektvezetői szakismereteit közismert magyar építészirodáknál sajátította el, ez idő alatt kulturális- és közösségi középületek, sportlétesítmények, irodaházak, hotelek és lakóépületek tervezésében, valamint megvalósulásuk tervezői támogatásában vett részt. A DVM group-nál töltött eddigi több mint öt éve alatt olyan nagyvolumenű projektek elsőszámú vezetője volt, mint a zánkai Erzsébet-tábor teljeskörű megújítása, az Intercity Hotel Budapest kiviteli tervezése, valamint jelenleg futó munkái között megtalálható a Monori Center városnegyed léptékű fejlesztésének átfogó megtervezése, és a cég első saját fejlesztésű, tervezésű és kivitelezésű projektje, az Andor Liget lakópark

Alapító tagja és elnöke a 2006 óta fennálló közhasznú civil építészeti szervezetnek, az ÉK Egyesületnek, amelynek célkitűzése, hogy tevékenységével, szolgáltatásaival segítse a magyar építészeti kultúra színvonalának emelését, valamint az egyéni és kollektív alkotókészség kibontakozását.  Az egyesület több nemzetközi projektjével nyert el Erasmus+ Nívódíjat. Aktív tagja a Magyar Építész Kamarának, a Magyar Építőművészek Szövetségének, valamint egykori egyetemének urbanisztikai tanszékén diploma opponens. 


 

Kiss Ida, aki hét éven át vezette a DVM group tervezési osztályát továbbra is a cég kötelékében marad, fókuszáltan a nemzetközi ügyfelek területén számítanak kiemelkedő tudására, építészeti, belsőépítészeti és fenntarthatósági ismereteire.


 

Forrás: sajtóanyag

 

Csécsei Ákossal készített korábbi interjún az alábbi  hivatkozásra kattintva lehet elolvasni. A Zánkai Erzsébet táborról ITT olvashattok.

A zánkai felújítás városépítészeti és rehabilitációs tapasztalatot is jelentett. Interjú Csécsei Ákos projektvezetővel.

 

A zánkai felújítás városépítészeti és rehabilitációs tapasztalatot is jelentett


 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Nézz körbe a W Budapest Hotelben

Nézz körbe a W Budapest Hotelben

A projekt generálkivitelezéséért, a belsőépítészeti kiviteli terveiért és a műemléki rekonstrukciójáért is felelős DVM group megbízásából Hlinka Zsolt által készített mozgóképen a W Budapest Hotel belső tereibe nyerhetünk bepillantást

A részletek tükrében (X)

A részletek tükrében (X)

A GMB Solutions speciális tükrei és egyedi üvegfelületei a W Hotelben

Maradandót alkotni | DVM group

Maradandót alkotni | DVM group

Molnár Zsuzsanna Massányi Tiborral, a DVM group ügyvezető partnerével és Meszes Csanáddal, a cég vizualizációs igazgatójával készített interjúját a digitális világ és az építészet kapcsolatát vizsgáló szeptemberi tematikánk kapcsán osztjuk meg újra.

Hirdetés