Hirdetés

Megújul a Hotel Tokaj

A  40 éves múltra visszatekintő szálloda átalakítását a Bord Építész Stúdió végzi.

A város és a borvidék déli kapujában álló, 40 éves múltra visszatekintő Hotel Tokaj átalakítását a Bord Építész Stúdió végzi. A szálloda megújult külsővel és belső terekkel nyit majd újra várhatóan 2022 legelején.

Az ősz folyamán a szobák kiürítésével és a belső bontási munkálatokkal meg is kezdődött a régóta várt korszerűsítési projekt fizikai megvalósítása, adta hírül a turizmus.com.

Ilyen volt .... (Fotó: Hotel Tokaj Facebook)... és ilyen lesz (Látványtervek: BORD)

A beruházás keretében a szobák száma 42-ről 55-re nő, a bővülésre az épület tetejére emelt új lakószint ad lehetőséget. Két fő szobatípust alakítanak ki: a folyóra néző lakóegységek nagyobb alapterületűek lesznek, a két ágy mellett fix pótágyként szolgáló kanapéval is rendelkeznek majd. A hegy felé tájolt, kisebb alapterületű szobák kérés esetén szintén pótágyazhatók. Az újonnan épített felső emeleten két, egyedi adottságú junior suite-et is kialakítanak: nagyméretű, a két folyó találkozására panorámát kínáló tetőteraszukon jakuzzi és panorámás szauna kényezteti a vendégeket.

Az új superior szobák látványterve

A szolgáltatások köre szintén bővül: a lobbi mellett a mai kor igényeinek mindenben megfelelő bisztrót, a földszinten 150 négyzetméteres, multifunkcionális rendezvénytermet alakítanak ki. Wellness-sziget is lesz infrakabinnal, szaunával, masszázshelyiségekkel és egy kisebb élménymedencével.

A kertben kültéri medence épül, a nyári élmények gazdagítására. A tetőterasz méretéből adódóan kiválóan alkalmas kisebb, színvonalas rendezvények lebonyolítására.A projekt összköltségvetése egyelőre nem végleges, a megvalósításhoz a Hotel Tokaj Kft. közel 350 millió forint támogatást nyert a Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció keretében. A befejezés határideje 2021. december 31.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Ma nyílik meg az újjászülető Andrássy Kúria

Ma nyílik meg az újjászülető Andrássy Kúria

Magas minőségű szolgáltatásokkal, új névvel és arculattal, ambiciózus fejlesztésekkel.

Megújul a Hotel Tokaj

Megújul a Hotel Tokaj

A  40 éves múltra visszatekintő szálloda átalakítását a Bord Építész Stúdió végzi.

Ilyen, amikor az építészhallgatók a Tokaji borvidéken alkotnak

Ilyen, amikor az építészhallgatók a Tokaji borvidéken alkotnak

Ilyen volt a 3. Hello Wood Építész Mustra.

Nincs találat!

Hirdetés