Hirdetés

„Vegyes funkciós” kategóriában díjazták a Property Market BudaPart-projektjét. 

„Vegyes funkciós” kategóriában díjazták a Property Market BudaPart-projektjét. Budapest multifunkcionális, 54 hektáros városnegyedének megálmodói a régió egyik legtekintélyesebb szakmai elismerését, az idén 25 éves European Property Awards 2018-2019 a kategória legjobb európai fejlesztésének járó díjat vették át október 25-én, Londonban.


 
A főváros legnagyobb vegyes funkciójú ingatlanfejlesztését design, minőség, szolgáltatások, innovációk, eredetiség és fenntarthatóság témában egyaránt pontozta a mintegy 80 független iparági szakértőből álló zsűri. 
 
A BudaPart fejlesztési területe kivételes adottságokkal bír. A városközponttól mindössze 3,5 kilométerre, a Kopaszi-gát szomszédságában, közvetlenül a Duna-parton épülő beruházás alapkövét 2017. júniusában tették le, az első épületeket pedig 2019-ben vehetik birtokba a tulajdonosok, illetve a már most 40%-os bérbeadottságot elért, LEED Gold minősítésű BudaPart GATE irodaház esetében a bérlők. 
 
„Örülünk, hogy a kedvező vásárlói és bérlői fogadtatás mellett e rangos szakmai díj is bizonyítja, hogy jó úton járunk a BudaPart fejlesztés megvalósításában.  Egy olyan komplex életteret szeretnénk létrehozni ezen a körülbelül fél Margitszigetnyi területen, ahol a mindenki örömmel tölti majd az idejét.Végeredményben együttesen akár 30 ezer ember élhet és dolgozhat a Lágymányosi-öböl körüli 12 hektáros közpark hangulatát kiterjesztő BudaParton, amelynek tervezése során alapvető szempontként szerepelt a lenyűgöző környezeti adottságok kihasználása egy közösségi szemléletű, modern és multifunkciós városnegyedben.” – nyilatkozta Árendás Gergely, a Property Market ügyvezető igazgatója.
forrás: sajtóközleményHa tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Nívós díjat kapott a BudaPart GATE irodaház

Nívós díjat kapott a BudaPart GATE irodaház

Az Év Tervezett Kereskedelmi Projektje 2019 elismerést kapta az Év Irodája versenyen.

Újabb nemzetközi díjakat söpört be a BudaPart

Újabb nemzetközi díjakat söpört be a BudaPart

A megmérettetésen két díjjal is elismerték a magyarországi fejlesztést.

A BudaPart sokat hozzátesz Budapest karakteréhez

A BudaPart sokat hozzátesz Budapest karakteréhez

Interjú Schrancz Mihállyal, a BudaPart beruházás fejlesztési igazgatójával.

Hirdetés