Lakó-ingatlanfejlesztő és autómegosztó együttműködése a Kassák Residence-ben. 

Autómegosztó opcióval bővíti szolgáltatásai körét a LIVING, Magyarország első közösségi szolgáltatásokat kínáló lakóingatlan-fejlesztője. Az új lehetőség a LIVING első projektjében, az átadás alatt álló Kassák Residence-ben indul útjára, ahol mostantól a lakók a SHARE NOW szolgáltatás segítségével bármikor élvezhetik a prémium minőségű autók által kínált korlátlan mobilitást, miközben nem kell aggódniuk sem a parkolási, sem pedig a biztosítási díjak miatt. Ráadásul az együttműködés egyedi kedvezményeket is biztosít a Kassák Residence lakói számára a SHARE NOW szolgáltatás használata során.

Az innovatív megoldásairól ismert fejlesztő az országban elsőként biztosít lakói számára autómegosztó szolgáltatást, amely segítségével a lakók környezetbarát módon és kényelmesen intézhetik teendőiket anélkül, hogy aggódniuk kellene a parkolási és egyéb költségek miatt.

A SHARE NOW a városi autózás legkorszerűbb és legrugalmasabb formáját teszi lehetővé: a szolgáltatás autói Európa-szerte elérhetők minden regisztrált felhasználó számára. Az applikáción keresztül perc-, óra- vagy napidíjas alapon bérelhető prémium gépjárművek korlátlan szabadságot biztosítanak, bárhol felvehetők és leparkolhatók adott zónában, továbbá mentesek tankolási, biztosítási és parkolási díjaktól a SHARE NOW zónában, közterületen.

A LIVING ingatlanfejlesztő a megállapodás révén a Kassák Residence lakóinak ingyenes regisztrációs lehetőséget biztosít a SHARE NOW applikációhoz, akik emellett további kedvezményekre és előnyökre is jogosultak lesznek.

A Kassák Residence-ben nem csupán a most bejelentett autómegosztó szolgáltatással, hanem számos, korábban bemutatott és új közösségi megoldásokkal is találkozhatnak a lakástulajdonosok. A közösségi fészer kisebb-nagyobb műszaki és barkácsmunkák elvégzéséhez nyújt segítséget, a szerződött takarítószolgálat alkalmi és rendszeres takarítási igény esetén is megrendelhető, továbbá Magyarország első kültéri, lakóparkban található Foxpost csomagpontja is itt valósult meg. Újdonságként pedig a Kassák Residence közösségi területein ingyenes Wi-Fi is elérhető a lakók számára.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Ebben a lakóparkban nincs szükség saját autóra

Ebben a lakóparkban nincs szükség saját autóra

Lakó-ingatlanfejlesztő és autómegosztó együttműködése a Kassák Residence-ben. 

Már a föld felett zajlik a Metropolitan Garden építése

Már a föld felett zajlik a Metropolitan Garden építése

A pinceszint elkészültével megkezdődtek a földfelszín feletti munkálatok.

Közösségi lakópark épül a Lehel tér szomszédságában

Közösségi lakópark épül a Lehel tér szomszédságában

A Park West a belváros közelségét preferáló, környezettudatos fiatalok és aktív életmódot folytatók otthona lesz.

Hirdetés