A 250 szobás hotel várhatóan 2023 végén nyitja meg kapuit az Accor szállodavállalat és a Futureal ingatlanfejlesztő cég közös projektjeként.

Tovább bővül az Accor a lifestyle szegmensben a Tribe hotelmárkájának európai és nemzetközi terjeszkedésével: a cégcsoport a Futureallal közösen hozza létre nem csupán Magyarország, de Közép-Európa első Tribe szállodáját. A Futureal ezzel az együttműködéssel lép be a szállodafejlesztési szektorba.

Az épületet Budapest egyik legfrekventáltabb, egyben a turisták körében az egyik legkedveltebbnek számító helyszínen, a Kertész utcában fejlesztik. A kivitelezés a várakozások szerint még ez év végén megkezdődik, és a 250 szobás hotel várhatóan 2023-ban fogadja az első vendégeit.

A piacra lépés kapcsán kiadott közlemény szerint a Tribe egy olyan kortárs márka, amelyet azért alkottak meg, hogy különleges városi közeget teremtsen. A brand a közös terekre és a szobákra helyezi a hangsúlyt, multifunkcionális terek létrehozásával ösztönzi a vendégek közötti interakciót úgy, hogy mindeközben az otthonosság érzetét is maradéktalanul biztosítja. A Tribe számos elismert helyi tervezővel működik együtt. A modern stílust feltörekvő művészek és dizájnerek által jegyzett, művészi módon megtervezett darabok egészítik ki – nemcsak a falakon, hanem az ülőalkalmatosságok, a kárpitos bútorok és a világítás kiválasztásánál is. A gondosan válogatott elemek a kényelmet és a stílusos megjelenést szolgálják, egyúttal azonban praktikusak is. Ugyanez a filozófia jelenik meg a vendégszobákban is.

A Puhl és Dajka Építész Iroda által tervezett magyarországi Tribe 250 szobája a legmodernebb technológiát és magas szintű kényelmet kínál majd. A vendégek és a helyi lakosok olyan izgalmas közösségi szolgáltatásokat élvezhetnek, mint a lenyűgöző kilátást és meghitt környezetet nyújtó sky bar, a fitneszterem, a kerékpárkölcsönzés vagy a co-working irodabérlés.Számos elismert nemzetközi dizájnstúdió vett részt a hotel különleges koncepciójának megvalósításában, köztük a DeSallesFlint Interior Design, a Nina Weinstein Lighting Design és a Hilla Mayer Lighting Design.

A szálloda befektetője a Futureal-csoport, Kelet-Közép-Európa vezető ingatlanbefektetője és -fejlesztője. A Tribe a Futureal első szállodafejlesztése, ami tovább szélesíti a vállalat már jelenleg is szerteágazó tevékenységét.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Az „Ahsztória” sztori

Az „Ahsztória” sztori

Hotelbejárással is ünnepel az 50 éves Danubius Hotels.

Hangulatos sárgaság

Hangulatos sárgaság

Mustársárga burkolat és meleg tónusok teszik hangulatossá a kínai Buda Hotelt.

Zenével átitatott vendéglátás

Zenével átitatott vendéglátás

Budapestre érkezett a Hard Rock hotellánc első közép-európai szállodájával.

Hirdetés