A 250 szobás hotel várhatóan 2023 végén nyitja meg kapuit az Accor szállodavállalat és a Futureal ingatlanfejlesztő cég közös projektjeként.

Tovább bővül az Accor a lifestyle szegmensben a Tribe hotelmárkájának európai és nemzetközi terjeszkedésével: a cégcsoport a Futureallal közösen hozza létre nem csupán Magyarország, de Közép-Európa első Tribe szállodáját. A Futureal ezzel az együttműködéssel lép be a szállodafejlesztési szektorba.

Az épületet Budapest egyik legfrekventáltabb, egyben a turisták körében az egyik legkedveltebbnek számító helyszínen, a Kertész utcában fejlesztik. A kivitelezés a várakozások szerint még ez év végén megkezdődik, és a 250 szobás hotel várhatóan 2023-ban fogadja az első vendégeit.

A piacra lépés kapcsán kiadott közlemény szerint a Tribe egy olyan kortárs márka, amelyet azért alkottak meg, hogy különleges városi közeget teremtsen. A brand a közös terekre és a szobákra helyezi a hangsúlyt, multifunkcionális terek létrehozásával ösztönzi a vendégek közötti interakciót úgy, hogy mindeközben az otthonosság érzetét is maradéktalanul biztosítja. A Tribe számos elismert helyi tervezővel működik együtt. A modern stílust feltörekvő művészek és dizájnerek által jegyzett, művészi módon megtervezett darabok egészítik ki – nemcsak a falakon, hanem az ülőalkalmatosságok, a kárpitos bútorok és a világítás kiválasztásánál is. A gondosan válogatott elemek a kényelmet és a stílusos megjelenést szolgálják, egyúttal azonban praktikusak is. Ugyanez a filozófia jelenik meg a vendégszobákban is.

A Puhl és Dajka Építész Iroda által tervezett magyarországi Tribe 250 szobája a legmodernebb technológiát és magas szintű kényelmet kínál majd. A vendégek és a helyi lakosok olyan izgalmas közösségi szolgáltatásokat élvezhetnek, mint a lenyűgöző kilátást és meghitt környezetet nyújtó sky bar, a fitneszterem, a kerékpárkölcsönzés vagy a co-working irodabérlés.Számos elismert nemzetközi dizájnstúdió vett részt a hotel különleges koncepciójának megvalósításában, köztük a DeSallesFlint Interior Design, a Nina Weinstein Lighting Design és a Hilla Mayer Lighting Design.

A szálloda befektetője a Futureal-csoport, Kelet-Közép-Európa vezető ingatlanbefektetője és -fejlesztője. A Tribe a Futureal első szállodafejlesztése, ami tovább szélesíti a vállalat már jelenleg is szerteágazó tevékenységét.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Szétvertek egy budapesti hotelt az ügyfelek, a vezetőség megköszönte

Szétvertek egy budapesti hotelt az ügyfelek, a vezetőség megköszönte

Az utolsó vendég kijelentkezésével új időszámítás kezdődött a budapesti Starlight Suiten Hotel életében.

Ilyenek lesznek az Andrássy út új szállodái

Ilyenek lesznek az Andrássy út új szállodái

Megnézhetjük, milyen lesz a belső design.

Készülnek a világ legészakibb szállodájának tervei

Készülnek a világ legészakibb szállodájának tervei

Egy utazási iroda turistákat vinne az Északi-sarkra csodálni a sarki fényt, és megnézni, milyen károkat okoz az éghajlatváltozás.

Hirdetés