Hirdetés

A 250 szobás hotel várhatóan 2023 végén nyitja meg kapuit az Accor szállodavállalat és a Futureal ingatlanfejlesztő cég közös projektjeként.

Tovább bővül az Accor a lifestyle szegmensben a Tribe hotelmárkájának európai és nemzetközi terjeszkedésével: a cégcsoport a Futureallal közösen hozza létre nem csupán Magyarország, de Közép-Európa első Tribe szállodáját. A Futureal ezzel az együttműködéssel lép be a szállodafejlesztési szektorba.

Az épületet Budapest egyik legfrekventáltabb, egyben a turisták körében az egyik legkedveltebbnek számító helyszínen, a Kertész utcában fejlesztik. A kivitelezés a várakozások szerint még ez év végén megkezdődik, és a 250 szobás hotel várhatóan 2023-ban fogadja az első vendégeit.

A piacra lépés kapcsán kiadott közlemény szerint a Tribe egy olyan kortárs márka, amelyet azért alkottak meg, hogy különleges városi közeget teremtsen. A brand a közös terekre és a szobákra helyezi a hangsúlyt, multifunkcionális terek létrehozásával ösztönzi a vendégek közötti interakciót úgy, hogy mindeközben az otthonosság érzetét is maradéktalanul biztosítja. A Tribe számos elismert helyi tervezővel működik együtt. A modern stílust feltörekvő művészek és dizájnerek által jegyzett, művészi módon megtervezett darabok egészítik ki – nemcsak a falakon, hanem az ülőalkalmatosságok, a kárpitos bútorok és a világítás kiválasztásánál is. A gondosan válogatott elemek a kényelmet és a stílusos megjelenést szolgálják, egyúttal azonban praktikusak is. Ugyanez a filozófia jelenik meg a vendégszobákban is.

A Puhl és Dajka Építész Iroda által tervezett magyarországi Tribe 250 szobája a legmodernebb technológiát és magas szintű kényelmet kínál majd. A vendégek és a helyi lakosok olyan izgalmas közösségi szolgáltatásokat élvezhetnek, mint a lenyűgöző kilátást és meghitt környezetet nyújtó sky bar, a fitneszterem, a kerékpárkölcsönzés vagy a co-working irodabérlés.Számos elismert nemzetközi dizájnstúdió vett részt a hotel különleges koncepciójának megvalósításában, köztük a DeSallesFlint Interior Design, a Nina Weinstein Lighting Design és a Hilla Mayer Lighting Design.

A szálloda befektetője a Futureal-csoport, Kelet-Közép-Európa vezető ingatlanbefektetője és -fejlesztője. A Tribe a Futureal első szállodafejlesztése, ami tovább szélesíti a vállalat már jelenleg is szerteágazó tevékenységét.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Különleges szállodák, trendálló textíliák

- 2020/5

A pandémia második hulláma sem kevésbé félelmetes, mint az első volt, de a lassulás, bezárkózás, a városi élet hibernálása a privát tereink buzgó átalakításában csapódik le. Aki teheti, most vásárol ingatlant, a felújítások és a korszerűsítések száma is megugrott. Soha ennyi munkája nem volt még a tervezőknek és a kivitelezőknek a magánszektorban, míg sokan saját kútfőből állnak neki felújításnak. A Deco, mint mindig reagál a trendekre, ezúttal otthonteremtő erővel fellépő textíliákat mutat, kislakások okos térszervezését, otthoni wellness-megoldásokat. Arra például gondolt már, hogy jacuzzival váltsa ki a kanapét? Ha nem (vagy igen, csak nem sikerült), már a Decót átlapozva is ihletettebb hangulatba kerül, amelyben a pandémia csak gyorsan múló rossz álomnak tűnik.

A barokk és a protestantizmus: A Károlyi-Csekonics palota funkcióváltása

A barokk és a protestantizmus: A Károlyi-Csekonics palota funkcióváltása

Kialakítottak egy működő egyetemi kampuszt, valamint a műemléki elvek tiszteletben tartásával megfelelő reprezentációs tereket biztosítottak a dékáni hivataloknak.

Üveghomlokzat, gyémántalakzat

Üveghomlokzat, gyémántalakzat

Tükröződő és tükröződésmentes üvegezéssel játszottak a Cumulus Architects építészei a Marriott egyik legújabb, bukaresti hotelépületén.

Hirdetés