A Danubius Hotels különleges kampánnyal búcsúzik a szállodától a 6 hetes Gellért Grand Finale keretében.

„Gellért Grand Finale - Még vár minden, amitől Gellért a Gellért!” – hangzik a Gellértet búcsúztató kampány szlogenje. Október 21-én indult el a zárásig tartó hathetes visszaszámlálás, melynek keretében szállodai épületséták, retro vacsoraest koncertekkel és az ikonikus Gellért Sörözőben múltidéző „Gellértes” menüsor várja az idelátogatókat. 

Decemberben bezár a Gellért Szálló, amelynek műemléki védelem alatt álló épülete hamarosan nagy léptékű felújítás elé néz. A Danubius Hotels munkatársai sok szép emléket őriznek a szállodáról, melynek 40 éves közös múltja van a Danubius-szal. „Az utolsó 6 hét következik, amikor a Danubius Hotel Gellértet még abban a formájában és hangulatában láthatjuk, ahogyan megismertük. Ebben az időszakban a vendégeinkkel együtt mi, a Danubius is búcsúzik a szállodától. Aki a szállodaiparban dolgozik, tudja, hogy minden egyes szállodának meg van a maga varázsa. A Gellértre ez különösen igaz, ezért méltó kampánnyal készülünk erre az időszakra” – mondta el Kovács Balázs a Danubius Hotels vezérigazgatója.

Október 21-én indult el a zárásig tartó hathetes visszaszámlálás, a Gellért Grand Finale, melynek keretében Gellért nosztalgia ételek és épületséták is várják az érdeklődőket. Azért, hogy a fővárosiak figyelmét is felhívják a közelgő búcsúzásra 2021. október 21-től egy héten keresztül, esténként különleges fényfestés díszíti Budapest ikonikus épületének homlokzatát. A részletes programról a szálloda honlapján lehet tájékozódni. 

A Danubius Hotels az ikonikus szállodát 2021. december 1-ig üzemelteti. A Gellért szálloda ezt követően bezár és az Indotek Group, a szálloda tulajdonosa hamarosan megkezdi a szálloda felújítását – teljes rekonstrukciót kívánnak végrehajtani a létesítményben, az eredeti külső megtartása mellett az épületet ötcsillagos szállodaként a minőségi turizmus szolgálatába kívánják állítani.


 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Hogy nyaralunk idén?

Hogy nyaralunk idén?

 A Danubius Hotels és az Opinio piackutatása szerint az ár mellett a vendégszeretet is fontos.

Az „Ahsztória” sztori

Az „Ahsztória” sztori

Hotelbejárással is ünnepel az 50 éves Danubius Hotels.

Búcsú a Gellérttől

Búcsú a Gellérttől

A Danubius Hotels különleges kampánnyal búcsúzik a szállodától a 6 hetes Gellért Grand Finale keretében.

Hirdetés