A BudaPart a Cushman & Wakefield és az Eston International prominens budapesti irodabérbeadási megbízása.
 

A meghatározó hazai bérbeadó ügynökségek munkatársai részére szervezett projektindító rendezvényen került bejelentésre, hogy a Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó és az Eston International irodabérbeadási csapatai kapták meg Budapest legújabb és legnagyobb vegyes felhasználású fejlesztésének bérbeadását, mely Budapest XI., dél-budai kerületében található.  A két ügynökség kizárólagos partnerként dolgozik majd együtt a BudaPart irodaépületeinek bérbeadásán.A BudaPart a Lágymányosi öbölben, a Kopaszi gátat magába foglaló csodálatos területén épül, közvetlenül a Duna partján.

A projekt teljes kiépítésekor összesen 300 000 négyzetméter irodát, fázisonként 200 lakást és kiegészítő/támogató kiskereskedelmi területeket foglal majd magában. A fejlesztő több irodaház terveinek véglegesítésén dolgozik, az első irodaépületeket várhatóan már 2018-ban átadják.Árendás Gergely, a Property Market ügyvezető igazgatója elmondta: “Nagyon örülünk, hogy a Cushman & Wakefield és az Eston International tanácsadókkal dolgozhatunk az épületen. A közkedvelt dél- budai iroda alpiacon található BudaPart fejlesztés lokációja egyedülálló a vízpart közelsége miatt is. A több ütemben, kiemelkedő minőségben megvalósuló, dunai panorámás irodaépületek által övezett terület lakóingatlanjai és a kikapcsolódást már most is biztosító infrastruktúra vonzó életteret kínál a leendő bérlők munkavállalói számára.”
 
Pados Gergely, a Cushman & Wakefield magyarországi vezetője hozzátette: “Rendkívül büszkék vagyunk, hogy a Property Market minket bízott meg a BudaPart értékesítésével. A projekt elkészültével a BudaPart megduplázza majd a dél-budai alpiac irodaállományát, melyre nagy szükség van, hiszen a kihasználatlanság 19 éve nem volt ilyen alacsony 4,7 százalék, s a kereslet továbbra is fokozatosan emelkedik. A BudaPart teljesen felszámolja majd ezt az 54 hektárnyi jelenleg részben kihasználatlan területet és egy dinamikus, népszerű városnegyedet hoz létre. Biztosak vagyunk benne, hogy piaci ismereteink és szakmaiságunk segítségével gyorsan feltöltjük majd bérlőkkel ezt az egyedülálló fejlesztést.”
 
Salamon Adorján, az Eston International vezérigazgatója hozzátette: “Nagyon várjuk, hogy a BudaPart projekten dolgozhassunk, hiszen ez nemcsak Budapest nagyszabású fejlesztése, de ismerve a Property Market célkitűzését az épület műszaki specifikációját és a design-t illetően páratlan irodamegoldást kínál a bérlők igényeire. Elkötelezett irodabérbeadási csapatunkkal lelkesen indulunk neki ennek a fantasztikus megbízásnak.”

forrás: sajtóközlemény

 Kapcsolódó

A BudaPartra költözik a MOL

A BudaPartra költözik a MOL

A világhírű Foster + Partners tervezi Budapest legmagasabb épületét.

BudaPart: megállapodást kötött a beruházó és a K&H Bank

BudaPart: megállapodást kötött a beruházó és a K&H Bank

Finanszírozási megállapodást kötött a BudaPart beruházásért felelős Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. és a K&H Bank.

\r\n\r\n

 

Letették a BudaPart beruházás alapkövét

Letették a BudaPart beruházás alapkövét

Új városnegyed épül a Kopaszi gátnál.

Városrendezés a Duna parton

Városrendezés a Duna parton

Interjú Anders Lonkával Budapest talán legizgalmasabb városfejlesztési koncepciójáról.

Hirdetés