Hirdetés

Építészet & chill 

A hideg és zord időjárással párhuzamosan egyre többen vágyunk arra, hogy a négy fal között, az otthon melegében töltsük az időt. Bár az év végi hajrában sokunknak az ünnepekig kell várni a kikapcsolódásig, a hangulatos esték gondolata erőt adhat. Gyertyafény, karácsonyi sütemények illata és egy társasjáték, stílszerűen építészeti inspirációval fűszerezve. 
 

Az OCTOGON online szerkesztőségének adventi ajándékajánlóihoz kapcsolódva, most részt vehettek a FIÓK shop-pal közös Instagram-nyereményjátékunkon. A Printworks – Iconic Building memóriakártyája mellé Andyourstories szójagyertyát nyerhettek, egy tökéletes építészet & chill estéhez (a Netflix & chill után szabadon). Tartsátok meg magatoknak, vagy ajándékozzátok egy szeretteteknek.

 


Printworks – Iconic Buildings

A svéd Printworks úgynevezett funkcionális dekorációkat készít: például albumokat és társasjátékokat, amik az igényes grafikai tervezésnek köszönhetően dísztárgyakként is megállják a helyüket. Az Iconic Buildings egy hagyományos memóriakártya: 25 építészeti remekművet kell összepárosítani a városaikkal. A milánói dóm, a Sydney-i Operaház, vagy éppen a Brandenburgi kapu gyönyörű illusztrációkkal kerülhetnek így az ünnepi asztalra.

„A mai digitális korban, amikor számtalan órát töltünk az interneten, a valódi, személyes kapcsolatok felértékelődnek. Célunk, hogy arra inspiráljuk az embereket, hogy kapcsolódjanak ki és töltsenek együtt örömteli pillanatokat” – vallja a Printworks. 

 Andyourstories karácsonyi szójagyertya

Az ünnepek elkerülhetetlen kiegészítője a gyertyafény, pláne ha még finom illatokkal is párosul. Ahogy egy lassú, gondolkodós memóriajáték, egy pislákoló gyertya is a lelassulást segíti elő, a vibráló, színes neonfények kontrasztjában. Az Andyourstories termékei Budapesten, kézzel öntve készülnek, magas minőségű tiszta szójaviaszból, vegán minősítésű illó- és illatolajokkal.

A mi kedvencünk a Panettone, amely az olaszok kedvenc karácsonyi desszertjét idézi meg. Aszalt gyümölcsök, puha vajkrém és kandírozott narancshéj illata keveredik benne. Citrusos és édes, mégsem gejl. 
 

 

Fiók | Web | Facebook | Instagram

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Ünnepi esték á la Octogon 

Ünnepi esték á la Octogon 

Építészet & chill 

Függőleges temető Hongkongban

Függőleges temető Hongkongban

Misztikus hely a városi pörgés és az öröklét találkozási pontjánál. 

Jógázz, ne háborúzz!

Jógázz, ne háborúzz!

Kis katonafigurákat pacifikált Dan Abramson.

Hirdetés