Hirdetés

A héten indul az Art Market Budapest 2023

Az Art Market Budapestnek köszönhetően néhány napra újra Budapest válik Európa egyik legvonzóbb kortárs képzőművészeti találkozóhelyévé. 2023. október 19-22. között Közép- és Kelet-Európa legnagyobb nemzetközi vására, Magyarország leggazdagabb kortárs képző- és fotóművészeti válogatása 4 kontinens közel 30 országából mintegy 100 kiállító választékát hozza el a közönségnek a Bálnába. 
 


A 13. alkalommal megnyíló nagyszabású művészeti esemény ezúttal is olyan programokkal egészül ki, mint az Art Photo Budapest, Közép- és Kelet-Európa egyetlen nemzetközi fotóművészeti vására, vagy az Inside Art nemzetközi művészeti és műtárgypiaci konferencia. Az Art Market Budapest 2023 kiemelten foglalkozik a roma művészettel: a vásár szervezésében kerül megrendezésre a SHUK.ART nemzetközi roma művészeti fesztivál neves nemzetközi és hazai művészek és intézmények részvételével.
 


Az Art Market Budapest továbbra is a hazai és nemzetközi művészeti élet meghatározó szereplőit felvonultató Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivál kiemelt képzőművészeti partnere, és tovább mélyítette együttműködését a 360 Design Budapest design kiállítás kapcsán a Magyar Divat & Design Ügynökséggel annak érdekében, hogy partnereivel együttműködésben hatékonyan fokozza Budapest kulturális turisztikai vonzerejét.
 

 


Art Market Budapest | Web | Facebook | Instagram
 

 

Forrás: sajtóanyag

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Művészet és design összekapcsolódása | Inside Art & Design

Művészet és design összekapcsolódása | Inside Art & Design

Összefonódik a képzőművészet és a design az MDDÜ és az Art Market Budapest közös eseményén.

Építészeti stúdió és design brand az idei Highlights of Hungary jelöltjei között

Építészeti stúdió és design brand az idei Highlights of Hungary jelöltjei között

Biogazdaság, hátizsák vagy esetleg egy építészeti stúdió lesz a befutó? Inspiráló alkotások a hazai kreatív világból, szavazni február 10-ig lehet.

Nyolcvan fokban a föld körül

Nyolcvan fokban a föld körül

Úszó szaunában forrósodhatnak át a stockholmiak.

Hirdetés