A Timedrips az idő kerekét is visszaforgatja, és még fényforrásként is szolgál.

Egészen különleges high-tech csaptelep jelenik meg hamarosan az Indiegogo közösségi finanszírozó oldalon. A Timedrips jelszava Designed for the impossible, nem véletlenül: az átlagosnál jóval kevesebb vizet használ, fényforrásként is funkcionál, és akár képes visszafordítani a gravitációt.

Albert Einstein úgy tartotta, hogy a jövő, a jelen és a múlt csupán illúzió, mivel mind egyszerre léteznek valamilyen módon. Ennek az illúziónak a szemléltetésére született meg a Timedrips csaptelep, amely – noha folyik belőle a víz rendesen, ahogyan az egy csaptelep esetében elvárható – a fürdőszobánkba varázsolja a lehetetlent, méghozzá környezetbarát módon.

A Föld véges édesvízkészletének molekuláit alkotó részecskék évmilliárdokat utaztak téren és időn keresztül. Ennek a hosszú utazásnak az utolsó másodperceit állítja meg a Timedrips, és a csaptelep használója akár vissza is fordíthatja azokat a Timedrips telefonos alkalmazással.

Tetszőlegesen állítható, hogy a vízcseppek állni látszódjanak a levegőben, lassított tempóban haladjanak előre, vagy akár visszafelé folyjanak, legyőzve a gravitációt.

Az impozáns, rozsdamentes acélból készült csaptelepet, valamint a hideg és meleg vízkeverőket egyedi, lámpatestre emlékeztető design jellemzi, mivel a Timedrips fényforrásként is funkcionál.

Tervezői nem csak a külcsínre adtak, hanem a környezettudatosságot is szem előtt tartották: speciális technológiájának köszönhetően jóval kevesebb vizet használ egy átlagos csaptelepnél. 

A Timedrips 2020 végén jelenik majd meg az Indiegogo közösségi finanszírozó oldalon, a célja a termék sorozatgyártásának beindításához szükséges támogatás összegyűjtése. Ugyanakkor a csaptelep máris megtekinthető a timedrips.com oldalon. Valószínűleg sokakat lenyűgöz majd ez a különös és csaptelepek esetében páratlan látvány, hiszen ahogy a Timedrips szlogenje hirdeti, Designed for the impossible: a lehetetlenre tervezték. Esetünkben a design a Timedrips együttműködő partnerét, a MAFORM Kft. tervezőcsapatát dicséri.

Ám egy olyan mondás is létezik, hogy egy kép többet mond ezer szónál, egy film többet mutat ezer képnél. Az alábbi videó alátámasztani látszik ezt a tételt is: 

TIMEDRIPS | Anti-gravity faucet short ad from Timedrips on Vimeo.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

A csaptelep, ami legyőzi a gravitációt

A csaptelep, ami legyőzi a gravitációt

A Timedrips az idő kerekét is visszaforgatja, és még fényforrásként is szolgál.

Íme Budapest legértékesebb ingatlanjának belsőépítészeti tervei!

Íme Budapest legértékesebb ingatlanjának belsőépítészeti tervei!

A Szervita téri Emerald Residence apartmanház és boutique hotel enteriőrterveit az este’r partners készítette.

Parkinson-kórban szenvedőknek terveztek ruhát

Parkinson-kórban szenvedőknek terveztek ruhát

Az adaptív kollekció elkészültéhez hozzájárult a tervező édesapjánál diagnosztizált Pakinson-kór.

Hirdetés