Hirdetés

A Sétaműhely grátisz kínálja tematikus sétáit augusztus huszadika alkalmából

A hosszú hétvége nem telhet el egy kiadós városi séta nélkül. A Sétaműhely ehhez kínál programot: szponzori támogatásnak köszönhetően most ingyen vehetsz részt két sétájukon, ahol a divat és kortárs design világa tárul fel a kínácsi szemek előtt. Lássuk, mit ajánlanak!

Nem ismered Budapest vezető showroomjait? Mi segítünk, hogy ez megváltozzon. Betekintést nyerhetsz a kulisszák mögé, találkozhatsz hazai tervezőkkel, és átfogó képet kaphatsz a jelenlegi magyar designvilág helyzetéről és szereplőiről. A séta végére megtudhatod, mi a kulcsa a sikeres magyar márkáknak, és akár haza is vihetsz egy-két kiszemelt designer darabot.

A Szent István napi programsorozat keretében a Magyar Turisztikai Ügynökség és a Magyar Divat és Design Ügynökség (HFDA) támogatásával valósult meg legújabb sétánk, amit az ünnepek alkalmából hat alkalommal ingyenesen mutatunk be közönségünknek. A sétákon résztvevők bepillantást nyerhetnek a HFDA mentorálási programjába, és találkozhatnak néhány mentorált munkájával is. A Magyar Divat & Design Ügynökség, a Magyar Turisztikai Ügynökség leányvállalataként alakult meg 2018-ban, azzal a céllal, hogy hatékony és strukturált, koordinált szakmai támogatást nyújtson a divat és a design ágazat minden szereplője számára.

A sétára itt lehet regisztrálni, a részvétel visszaigazolt regisztráció után lehetséges.

További támogatott sétánk:
Az állami ünnep alkalmából a népszerű Szecesszió és divat című sétánkat is grátisz mutatjuk be hat alkalommal Görbe Márk előadásában.

Így a hosszú hétvégén összesen 12 ingyenes sétán tarthatsz velünk, hogy mindent megtudj a századfordulós és/vagy a kortárs designról.

A Szecesszió és divat  sétánkra itt tudsz jelentkezni

 

 

 

Az ingyenes sétákon a részvétel sikeres és visszaigazolt regisztrációhoz kötött.

Ha kíváncsi vagy további sétáinkra is, böngéssz az oldalunkon!
 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Víziváros Kortárs Építészete

Víziváros Kortárs Építészete

Nyárindító városi séta a KÉK-kel.

Virtuálisan bejárható Frida Kahlo szülőháza

Virtuálisan bejárható Frida Kahlo szülőháza

A sétán jól átjön az a vibrálás, amely Kahlo személyiségét és az egész életét jellemezte.

Elhunyt Cini Boeri olasz tervező

Elhunyt Cini Boeri olasz tervező

Moduláris bútorai tették ismertté, de emellett számos lakóépületet és irodaházat is tervezett világszerte.

Hirdetés