A Sétaműhely grátisz kínálja tematikus sétáit augusztus huszadika alkalmából

A hosszú hétvége nem telhet el egy kiadós városi séta nélkül. A Sétaműhely ehhez kínál programot: szponzori támogatásnak köszönhetően most ingyen vehetsz részt két sétájukon, ahol a divat és kortárs design világa tárul fel a kínácsi szemek előtt. Lássuk, mit ajánlanak!

Nem ismered Budapest vezető showroomjait? Mi segítünk, hogy ez megváltozzon. Betekintést nyerhetsz a kulisszák mögé, találkozhatsz hazai tervezőkkel, és átfogó képet kaphatsz a jelenlegi magyar designvilág helyzetéről és szereplőiről. A séta végére megtudhatod, mi a kulcsa a sikeres magyar márkáknak, és akár haza is vihetsz egy-két kiszemelt designer darabot.

A Szent István napi programsorozat keretében a Magyar Turisztikai Ügynökség és a Magyar Divat és Design Ügynökség (HFDA) támogatásával valósult meg legújabb sétánk, amit az ünnepek alkalmából hat alkalommal ingyenesen mutatunk be közönségünknek. A sétákon résztvevők bepillantást nyerhetnek a HFDA mentorálási programjába, és találkozhatnak néhány mentorált munkájával is. A Magyar Divat & Design Ügynökség, a Magyar Turisztikai Ügynökség leányvállalataként alakult meg 2018-ban, azzal a céllal, hogy hatékony és strukturált, koordinált szakmai támogatást nyújtson a divat és a design ágazat minden szereplője számára.

A sétára itt lehet regisztrálni, a részvétel visszaigazolt regisztráció után lehetséges.

További támogatott sétánk:
Az állami ünnep alkalmából a népszerű Szecesszió és divat című sétánkat is grátisz mutatjuk be hat alkalommal Görbe Márk előadásában.

Így a hosszú hétvégén összesen 12 ingyenes sétán tarthatsz velünk, hogy mindent megtudj a századfordulós és/vagy a kortárs designról.

A Szecesszió és divat  sétánkra itt tudsz jelentkezni

 

 

 

Az ingyenes sétákon a részvétel sikeres és visszaigazolt regisztrációhoz kötött.

Ha kíváncsi vagy további sétáinkra is, böngéssz az oldalunkon!
 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Brutalizmus testközelből

Brutalizmus testközelből

Városi séta a KÉK-kel a Thököly úti OKISZ székházhoz

Zuglói séta a KÉKkel

Zuglói séta a KÉKkel

Lechner és Lajta nyomában.

Bizarr lények nyomában a Szecesszió Világnapján

Bizarr lények nyomában a Szecesszió Világnapján

2021. június 12-én a Szecesszió Világnapja az Iparművészeti Múzeum programjában.

Hirdetés