November elején rendezték az Equiphotel kiállítást Párizsban, melyen az Arterior Komplex Kft.-nek is lehetősége nyílt a bemutatkozásra a szálloda- és vendéglátóipar előtt.

 

A nemzetközi szakmai kiállításon négy téma köré szerveződve, több mint 1.200 kiállító volt jelen 133 országból. Az Arterior csapata idén elsőként mutatkozott be a szállodapiacon is egyedi bútorgyártóként.

A 48 négyzetméteres standon két szekció került berendezésre: egy hálószoba és egy nappali – egy szállodai suite mintájára. A stand terve és a gyártása az Arterior munkatársainak munkáját dicséri.
 


A cég hajdúnánási és a kisújszállási gyáraiban a lillafüredi Palotaszálló bútorainak mintájára több bútor is készült. Egy gyönyörű amerikai dió színű, furnéros szekrénysor kőpulttal, rejtett és látszó fiókokkal, akasztós szekrénnyel, valamint egy furnérozott komód magas fényű lakkozással laminált, szintén amerikai dió színben.
 


A kiállítótérbe készült még egyedi recepciós pult koriánból, fémvázas ágy, fémvázas-üvegpolcos szekrénykombináció és egy teljesen egyedi térelválasztó a recepciós pult mögé.
 


A mobiliák egy része szintén saját gyártás, néhány darab pedig beszállítóktól érkezett. A stand része volt egy nagy méretű, különleges kialakítású lila lámpa és két arany színű belógó dekorációs elem, melyek messziről láthatóak voltak és egyedivé tették a megjelenést.
 


Varga Zsolt ügyvezető elégedetten számolt be a látogatókról és a megkeresésekről a kiállítás alatt, mind a szakmabeliek, mind a potenciális ügyfelek tekintetében. Ezen kívül megemlített néhány nagyon szép standot, mellyel találkoztak Párizsban, kiemelve a Vondom, az Ethnicraft, és a közvetlenül mellettük kiállító Malvaux fa installációját.
 


Korábban megjelent cikkünkben az Arterior Komplex Kft. az Operaház számára készített, több mint ezer, kijelzővel ellátott székének izgalmas tervezői kihívásairól olvashatóak további részletek.

 

Arterior Komplex | Web | Facebook | Instagram

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Arterior egyedi bútortervezés

Arterior egyedi bútortervezés

Repülő csészealj az „előszobában”.

Létesítmények „okos” felkészítése a gazdasági újraindulás idején

Létesítmények „okos” felkészítése a gazdasági újraindulás idején

Épületinformáció-menedzsment az Arteriornál.

Minecraft a kertben

Minecraft a kertben

Svéd csúcstervezők hozták el Magyarországra a tökéletes kültéri konyhát.

Hirdetés